A csőtörés helyreállítása után most már nyugodtan kertészkedhetek

Szeretem a kertemet, szeretem a sok szép virágot, bokrot, fát. Az évek alatt nagyon sok figyelmet és munkát fordítottam arra, hogy tavasztól őszig mindig virágozzon valami, hogy legyen egy hely, ahol nyugodtan le tudok ülni pihenni. Azonban egy csőtörés egy kis időre teljesen felborított mindent, de hála a vizszereles.net csapatának, most már minden rendben van.

Az egész úgy kezdődött, hogy gyanúsan sok víz fogyott. Hónapról hónapra leolvasom a vízórát, és észrevettem, hogy jelentősen megnőtt a vízfogyasztásom. Az internethez fordultam segítségért, és több honlapon is egyértelműen azt írták, hogy ilyenkor felmerül a csőtörés gyanúja.

Megrémültem, hiszen elképzeltem, hogy a föld alatt ide-oda kanyargó csöveket most mind ki kell szedni. Vagy hogy feltörik a szép járólapomat, szét kell verni a fürdőszobát, és ki tudja, milyen hányattatások várnak rám. A csőtörés pedig egyre biztosabbnak látszott, mindent elzárva, kikapcsolva is pörgött a vízóra.

Ekkor fordultam a legjobb vízszerelőkhöz, akik megnyugtattak, hogy nem verik szét az egész házat azért, hogy megtalálják a forrást. A vizszereles.net csapatára esett a választásom. Azért, mert ők profik, megbízhatóak és minőségi munkát végeznek. Nagyon boldog voltam, mikor rájuk találtam, mert azonnal tudtam velük időpontot egyeztetni, meg is érkeztek, és hamar nekiláttak feltérképezni a hibát. Bármikor, éjjel-nappal, 0-24 óráig lehet őket hívni, és ha sürgős esetről van szó, akár egy órán belül is házhoz mennek. Napjainkban pedig, amikor az időből van a legkevesebb, ez tényleg nagyon sokat számít.

A vizszereles.net munkatársától hallottam először a csatornakamerázásról. Mindenképpen szerettem volna elkerülni, hogy bontás és ásás legyen a vége, hisz gyakorlatilag fogalmam sem volt, hogy hol lehet a csőtörés, semmilyen nyoma nem volt. Nem vizesedtek a falak, nem volt sehol furcsaság. Ez pedig bármit jelenthetett.

A szakember azt mondta, hogy egy száloptikás kamerát szépen végigvisznek a csöveken, és itt kiderül, hogy mi lehet a baj. Ezzel rengeteg pénzt meg is spóroltak nekem, hiszen ha vésővel és kalapáccsal eredtünk volna a nyomába, annak beláthatatlan következményei lettek volna. De így a kamera segítségével hamar meglett a probléma.

Ami szerencsére olyan helyen volt, hogy nem kellett semmit sem szétrombolni, lebontani. A viszereles.net munkatársai gyorsan és hatékonyan javították meg a csőtörést, nagyon örültem annak, hogy rájuk találtam, mert megbízhatóak, akkor érkeznek, amikorra mondják, és pontosan elmagyarázzák azt is, hogy mi a probléma, és melyek a lehetőségeim.

Úgy érzem, a történet a lehető legpozitívabb véget ért. Azóta is mindenkinek ajánlom a vizszereles.net-et, hiszen én maximálisan meg voltam elégedve a munkájukkal. Budapesten és egész Pest megyében is bármikor lehet őket hívni, ha valakinek segítségre van szükséges. Vízszerelés, duguláselhárítás, fűtésszerelés – ilyen feladatokat vállalnak.

Ami a legjobb, hogy mindezt garanciával és több mint harminc év tapasztalattal a hátuk mögött. Ez mindenképp fontos tényező, ha az ember szakembert választ. Én pedig itt megtaláltam a legjobb szakembereket. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is hozzájuk fogok fordulni.

Hisz nem csak a csőtörésben tudnak segíteni, hanem bármilyen vízzel kapcsolatos szerelésben, javításban, tisztításban. Mindezt gyorsan és jó minőségben.

Ami pedig a kertemet illeti, azóta is szívesen locsolok itt esténként, miután már nem tűz annyira a nap, és szívesen olvasgatok a virágok közti pihenőfotelben. Nem kell azon aggódnom most már, hogy valahol a földben el van törve egy vízvezeték. A történet tehát szerencsés véget ért.