Egy ismerősöm ajánlott egy remek hőszivattyús céget

Akinek kertje van, az tudja, hogy mennyi munkával, izzadással, egyszersmind örömmel ajándékozhat meg, ha kellő odafigyeléssel foglalkozol vele. ÉS ez nem csak azt jelenti, hogy szárazság idején kimész kicsit locsolni, vagy nem hagyod, hogy a dudva mindenütt kiserkedjen és elszaporodjon. A növények sokkal több törődést igényelnek ennél, kezdve a metszéssel, nyírással, az ápoláson át a tápok használatáig. Éppen ezért igen gyakori betérő vagyok a közeli növényboltban, ahol minden szükséges eszközt és anyagot be tudok szerezni a kertem gyönyörűen tartásához. Szerencsére mostanra már olyannyira visszatérő törzsvásárlónak számítok, hogy az eladókkal, üzletvezetővel tegeződünk, keresztnéven szólítjuk egymást, és rengeteg tanáccsal, megfigyeléssel gazdagítjuk egymás ismerettárát. Részben ez is jól jött, hiszen ha a vezető nem segít, sosem találom meg a Hőszivattyú – Esté Credit oldalát, aminek a házam jelenlegi fűtését köszönhetem.

Mert bizony nem csak a növényekre kell ám vigyázni, hanem saját magunkra is, hiszen ha mi nem vagyunk, őket se gondozza senki. No, nem mintha élet-halál kérdése lett volna a fűtésem, de abból elegem volt, hogy egyre drágább és drágább a gáz, és mindenképpen válatani akartam. Valószínűleg az eddigiekből kiderült, hogy egy meglehetősen természetszerető valaki vagyok, így mindenképpen valami környezettudatos, megújuló energiát hasznosító megoldáson törtem a fejem. Többek között felmerült bennem a hőszivattyú gondolata is, mint a jelenlegi egyik legnépszerűbb ilyen. Valamennyire utána is néztem a dolognak, azonban egy csomó helyen annyira bonyolultan van elmagyarázva, ha egyáltalán van valami infó, hogy egyszerűen nem láttam át, miből is áll a dolog. Professzionális segítségre volt szükségem, de mielőbb.

Megemlítettem ezt a problémámat egyszer az emlegetett üzletvezetőnek is, akinek viszont erre felcsillantak a szemei, és kijelentette: jobbhoz nem is fordulhattam volna! Mint kiderült, ő is nemrég fektetett be hőszivattyú rendszerbe, és állítása szerint élete egyik legjobb döntése volt. Azóta a töredékére csökkent a rezsije, és a házában ugyanolyan jó meleg van, mint amikor a gázkazánja robogott, tízezerszám égetve el a forintokat. Rögtön ajánlotta is a Hőszivattyú – Esté Credit oldalát, akik egy győri székhelyű cég, és kimondottan hőszivattyú rendszerekkel foglalkoznak. De, mint mondta, nem csak ezért érdemes felkeresni őket, hanem azért is, mert elsőrangú információforrást jelentenek mindenki számára, aki a témában kutakodik. Nem is kellett több, gyorsan kikerestem a telefonom böngészőjében és eltároltam, hogy meglegyen. Nagyon szépen megköszöntem a tippet, és távoztam a vásárolt dolgaimmal.

Abszolúte igazat kell, hogy adjak kedvenc üzletvezetőmnek, ugyanis ilyen alapos, informatív és látogató-barát hőszivattyús oldallal korábban még nem találkoztam. A Hőszivattyú – Esté Credit weboldalán annyi mindent megtudhattam ezekről a készülékekről, amennyit korábban órák alatt sem szedhettem össze. Megtudtam, milyen elven működnek a hőszivattyú rendszerek, hány fajtájuk van, mire érdemes készülni melyiknél, és még termékeket is tudtam nézni, hiszen ebben utaznak, nem csak mint portál működnek. Arra az egyértelmű következtetésre jutottam, hogy nekem egy levegő-víz hőszivattyú tökéletes lesz, ugyanis ahhoz nem kell feláldoznom a dédelgetett kertemet, amiért finoman szólva is vérzett volna a szívem. Így viszont elég lesz valahol a ház tövében készíttetnem egy körülbelül egy négyzetméteres betonplatformot, amire a hőszivattyú kültéri egysége kerül majd. A kertem többi része megmenekül, ennyi veszteséggel meg tudok barátkozni.

Végső soron a Hőszivattyú – Esté Credit oldala volt az, aminek hatására meghoztam a döntésemet, és ezek mellett a korszerű, környezettudatos és gazdaságos készülékek mellett teszem le a voksomat. Fel is vettem velük a kapcsolatot, hogy konkrétumokat is tudjunk egyeztetni. Maximálisan megbíztam a szaktudásukban, és alig vártam, hogy eljöjjön a felmérés, tervezés ideje. Végül megvalósult a nagy álmom, és idén télen már a hőszivattyú üzemelteti a házam padlófűtését. Végtelenül elégedett vagyok, és még ha nem is volt olcsó a művelet, tudom, hogy ez befektetés és nem kiadás. Így hosszú éveken keresztül tudom majd olcsóbban fűteni az otthonomat, és a megspórolt pénzek formájában a rendszer apránként visszahozza az árát. Másnak is csak ajánlani tudom tehát a Hőszivattyú – Esté Credit oldalát, ha váltani szeretne. Nyugodtan rájuk bízhatod magad, ők értik a dolgukat!