Most már végre a lábam is szereti a növényeket

Tavaly nyár óra egy növényboltban dolgozom, ahol azóta is imádok lenni. Jó látni, hogy fejlődnek a növények, és egyszerűen javítja a hangulatomat, ha a közelükben vagyok. A legtöbben azt gondolnák, hogy egy növényboltban dolgozni, a nyugisabb munkák közé tartozik, pedig ez egy tévhit! Rengeteget kell fel-alá rohangálnom a virágokkal, és sokszor nehezebb növények cipelésében is segítek. Mivel a növénybot forgalmas helyen van, egész nap van mit csinálni, amit a lábam már nem bírt.

Arra gondoltam, ha a futócipők úgy is olyan kényelmesek, miért ne dolgozhatnék abban?

Úgyhogy rendeltem is egyet pár hónappal ezelőtt. A választásban nagy segítségemre volt egy oldal, amin az elérhető futócipők mind tesztelve vannak. Vannak terepre és utcára való futócipők is, sőt még karbonlemezesek is! A futócipőket több aspektusból vizsgálták meg, például súly, légáteresztő képesség és rugalmasság alapján, és minden szempontból értékelték is. A végső pontszám, amivel illették, ezekből tevődik össze. Minden futócipő egyébként rendkívül minőségi darab.

Én egy utcai futócipőt választottam, amit azóta alig lehet levenni a lábamról!

Szinten mindenhová ebben a cipőben megyek, mert annyira kényelmes, könnyű és ebbe végre nem izzad bele a lábam se annyira. Ebben járok sportolni és dolgozni is, és nagyon meg vagyok elégedve a tartósságával.

Úgy sikerült ilyen jót találnom, hogy a szűrők segítségével rákerestem, milyen talpvastagságú, árfekvésű, súlyú stb. cipőt keresek, és ki is dobott párat, majd ezeket összehasonlítottam és már meg is volt!

Mivel az oldalon megtalálhatóak azok a webshopok, ahonnét a cipő megvásárolható, azt is össze tudtam hasonlítani, honnan olcsóbb rendelni.

Ennek köszönhetően sikerült ár/érték arányban a legjobb cipőt kiválasztani, ami idén a legnagyobb kedvencemmé vált, összes szerzeményem közül!