Büszkék vagyunk a kerti bútorainkra

Idén végre elkészült a házunk és a kertünk is. Nem volt kis munka, de azt hiszem, hogy megérte minden fáradozás, mert rettentően szép lett. Eredetileg egy elég rossz állapotban lévő házat vásároltunk, szintén egy, mondhatni csúnya kerttel. Relatíve olcsó volt pontosan azért, ahogy kinézett, de úgy voltunk vele, hogy majd mi rendbe hozzuk, felújítjuk és gyönyörűvé varázsoljuk. Ez így is lett, de nem kevés energiánkba és hajszálunkba került.

Nagyon büszkék vagyunk a házra, mert tényleg nagyon szép lett. Rengeteget kellett rajta újítani, festeni, szépíteni és kicserélni, viszont az eredmény magáért beszél.

Amire különösen büszkék vagyunk és mindig mutogatjuk mindenkinek, az a kertünk. Először is teleültettük egy csomó növénnyel. Amikor megvettük az ingatlant, akkor szinte csak haldokló vagy nagyon rossz állapotban lévő növények voltak benne. A nagy részét kicseréltük, illetve ültettünk még fákat, sövényt, bokrokat és persze rengeteg virágot is, sőt még létrehoztunk egy kis kertet is, ahol fűszernövényeket termesztünk magunknak.

Amikor jönnek hozzánk, mindenkinek az első kérdések egyike, hogy mégis hol vásároltuk a kertünkben található felszereléseket. A válasz egyszerű: a https://www.diszkontdepo.com oldalon. Nem sokan ismerték előtte, de miután megemlítettük az ismerőseinknek ők is elkezdtek erről a weboldalról vásárolgatni.

Mindenki rácsodálkozik, hogy mitől olyan szép zöld a gyepünk? A válasz erre a kérdésre az esőztető kerti locsoló, amit az említett oldalon vásároltunk. Remekül bevált és az eredmény azt hiszem, hogy magáért beszél. Az esőztetőnk igazán minőségi anyagokból készült, igen tartós, 15 db öntözőlyukkal rendelkezik és az öntözési szöget 120 fokban lehet állítgatni, így szinte a kert bármely részét elérhetjük vele. Tökéletesen alkalmazkodik a gyephez, hiszen 4 féle képpen változtatható öntöző móddal van ellátva. Mindezért összesen 4490 Ft-ot fizettünk és abszolút megérte.

A kertünk nemcsak a gyep miatt olyan szép amilyen, hanem azért is, mert nincsenek benne vakondtúrások sem köszönhetően a napelemes vakondriasztó karónak. Először abszolút ódzkodtunk tőle és hülyeségnek tartottuk, mert gondoltuk, hogy ez biztosan nem segít semmit. Aztán a kertünk tele volt vakondtúrásokkal, de tényleg, szinte megszámlálhatatlan túrás volt benne. Ennek véget kellett vetni és ekkor döntöttünk a karó mellett.

A vakondriasztó különlegessége, hogy napelemes, vagyis nem kell külön áramot bekötni hozzá, hanem természetes és környezetkímélő módon működik. De hogyan is működik? 30 másodpercenként több, mint 400 Hz frekvenciájú hangrezgéseket ad ki, amit egy idő után megun a vakond. Az állat annyira okos, hogy megtanulja, hogy az adott területre ne jöjjön vissza, ha ilyen hangrezgéseket észlel, így biztosak lehetünk benne, hogy elkerüli a kertünket. Attól függően, hogy milyen a talaj, akár 350 négyzetméteres területet is levéd a kártevő állatoktól. És mennyit fizettünk ezért? Csupán 3490 Ft-ot, ez szinte semmi és mekkora nagy segítség nekünk.

Az egyik kedvenc, amit a https://www.diszkontdepo.com oldalon vásároltunk az a fehér színű Samoa szett, mely egy magas asztalból és négy darab ülő szélből áll. Ez mindenkinek nagyon tetszik és imádjuk használni, amikor vendégek, barátok jönnek hozzánk nyáron. Ilyenkor késő estig kint tudunk maradni a szabadban, grillezünk, iszogatunk, vacsorázunk és ez a szett roppant praktikus és kényelmes számunkra. Különlegessége, hogy ahhoz képest, hogy sokan kényelmesen elférünk rajta, amikor nincs használatban, akkor nagyon könnyű tárolni, abszolút nem foglal sok helyet. Nagyon szeretjük benne azt is, hogy nagyon könnyű tisztítani, takarítani is.

Összességében nagyon meg vagyunk elégedve a megvásárolt termékekkel, nagyon jó vásárt csináltunk.