Az esküvői virágok kiválasztásánál csak a fotós megtalálása nehezebb

Egy esküvő megszervezése sosem könnyű feladat, még akkor sem, ha egy pár olyan kis esküvőt szervezne, mint a miénk. Csupán szűk családi, baráti kört invitáltunk meg, mégis elképesztően sok a tennivaló körülötte és nagyon sok mindent kell kiválasztani – például az ideális virágokat a nagy alkalomra. Ugyan még messze volt az esküvőnk, de aggódós típusként elkezdtem feltérképezni a terepet néhány növényekkel foglalkozó boltban, hogy lássam, mik a lehetőségek, hiszen fontos volt, hogy tartsanak ki megfelelően és lehetőleg az esküvői fotós képeken is jól mutassanak majd, hogy utólag visszanézve is legalább annyira harmonikusak legyenek, mint ahogy eredetileg is terveztük.

Jó ideig azt éreztem, hogy ennél már csak a tökéletes esküvői fotós kiválasztása lehet nehezebb, pedig nem így volt! A szerencsének és egy barátnőm által feltöltött esküvői fotós képek által megtaláltuk a megfelelő fényképészt, vagyis Szoboszlai Krisztit mi is. Persze itt is nagyon sok mindent kellett mérlegelni, de így, hogy már kvázi láttunk valós referenciamunkákat, sokkal könnyebb volt a helyzet; főleg, hogy kérdésemre barátnőm is ódákat zengett az esküvői fotós képekről és a fényképészről, és a honlap is abszolút meggyőzött minket.

A weboldalon is nagyon jól összerakott képsorozatokat láthattunk, amelyek tökéletesen passzoltak a mi ízlésünkhöz. Mint kiderült, nem csupán esküvői, hanem jegyesfotózásra is volt lehetőség, bár nekünk nyilván az esküvői volt az aktuális. Mivel nyilván egy esküvő szervezésének korán neki kell állni és ezzel legalább egy időben foglalni a fényképészt is, ha biztosra akar menni valaki, gyakori, hogy az esküvő menetrendje nem fix, de szerencsére a weboldalon is kiemelte, hogy ez nem szokott probléma lenni, illetve a kreatív fotózáson sem a párnak kell beleadnia kreativitása legjavát, mint ahogy azt már sajnos tapasztaltuk másnál.

Végül nem is hagyott maga után sok kérdést, hogy kit is fogunk felkérni – azt kell mondjam, hogy hónapokkal később, az esküvőnk után ennek csak örülni tudtunk, ahogy vendégeink is. Mindenkiről elképesztően jó fényképek készültek Szoboszlai Kriszti által, még azok is csak áradoztak, akik alapvetően nem igazán szerették, ha fényképezték őket, mondjuk épp azért, mert nem tartották magukat elég fotogénnek. Arról nem is beszélve, hogy a fényképész jelenléte is alig volt érezhető, számunkra egy elképesztően jó élmény volt és azóta is bárkinek bármikor ajánljuk!