A nyugalom szigetén jártam

karmathaimasszazs.hu

Nemrég meséltem, hogy a növények mellett a horgászat is milyen megnyugtatóan hat rám. Ugyanilyen megnyugtató számomra, amikor jól átmozgatnak egy masszázs alkalmával. Nem tudom, ismeritek-e, de én a karmathaimasszazs.hu oldalon szoktam foglalni időpontot egy jól átmozgató thai masszázsra. Már mindegyik masszőrt teszteltem, elmondhatom, hogy egyikre sem lehet egy rossz szó sem, így már random szoktam engedni az oldalnak, hogy valakit bedobjon. Azért szeretek ide járni, mert nagyon megnyugtató hangulatot teremtettek a szalonokban, mindig szól valamilyen kellemes relaxációs zene, mindenki nagyon barátságos, amikor kilépek már azon gondolkodok, mikor is térjek vissza. Ez a hely nekem a nyugalom szigete a városban, mint mikor a növényeim között sétálgatok, ápolva, vigyázva rájuk, csak itt én vagyok a központban. Ráadásul itt mindig az aktuális állapotomhoz személyre szabott masszázsban részesülök, minden masszázs előtt feltesznek néhány kérdést, és a válaszokhoz igazítják az aktuális kezelést. Kell ennél jobb kiszolgálás?

Az első alkalommal azért picit izgultam, vajon hogyan kell viselkedni, mi fog történni, de a karmathaimasszazs.hu oldalon minden le van írva, így nem tudatlanul léptem be a szalonba. Most már persze rutinosan mozgok bent, a személyzet is megismer, mindig kedvesen fogadnak. Időnként szükségünk van az ilyen testi-szellemi energizáló felfrissülésre is. Akár a talpamtól a fejem búbjáig. De néha csak egy rövidebb masszázsra van időm, olyankor nem a tradicionális thai masszázst választom, hanem valamelyik specifikus megoldást. Például van külön láb masszázs is, vagyis talpmasszázs, ami egy strapás mászkálós hét után nagyon jól tud esni. Teljesen felpörgeti a vérkeringést, és egyszerűen érzed, ahogy fokozatosan oldja bennem a feszültséget, a végére pedig a közérzetem is jobb. De voltam már fejmasszázson is, ez egy 30 perces kezelés, de nem csak közvetlenül a fejet masszírozzák ilyenkor, hanem a nyakat és a vállat is. A lehetőségek tárházának szoktam még nevezni őket, ahol a testi-lelki egyensúly akár egy fél óra alatt is megteremtődik.

Azon gondolkodom, hogy egyszer megajándékozom őket egy meglepetés növény pakkal. De lehet, hogy nem illik ilyet. Vagy még is? De a hely az én növényeimtől is tökéletes nyugalom sziget.