Virágból sosem elég!

Ahogy a legtöbb nő, én is szeretem a virágokat. Persze a gondozással mindig meggyűlt a bajom, de amióta új lakásba költöztünk és szép, világos nappalink lett, azóta tudatosan odafigyelek a növényeinkre. Cserepes növények közül, inkább a mutatós, de inkább igénytelenebb fajtát szoktam vásárolni. Mert hát, bármennyire is figyel oda az ember, a legnagyobb jószándékkal is könnyebben elhervadnak azok, amelyek virágot hajtanak.

Viszont mellettük mindig van néhány szál vágott virág, amit vázában tartok. Bár tudom, hogy sokan úgy vélik hogy a vágott virág pocséklás, mert szegények jó esetben kitartanak egy hétig. De én nagyon szeretem azt a hangulatot, amelyet néhány színes szirom látványa nyújt.

Nem csak az élővirágokat szeretem, hanem tulajdonképpen mindent, ami virágmintás. Rengeteg táskám, ékszereim, telefontokom van és imádom ha olyan cípőt találok ahol szintén visszaköszön egy szolid virágszál.

És persze nem mehetünk el a ruházkodás mellett sem, pont pár napja hozta a futár a legújabb kedvencemet. Egy elegáns, alkalmi ruhát kerestem, és az eredeti elképzelésem egy visszafogott, egyszínű ruha volt. Azonban szembe jött velem egy alkalmi női ruha webshop hírdetése, ami így pont kapóra jött, és rápillantottam. Mondanom se kell, hogy rögtön beleszerettem egy világoskék, virágos alkalmi ruhába. Így hát nem volt mese, félretettem az eredeti elképzelésem, és már tettem is kosárba. Bár még bőven lett volna időm válogatni, de úgy voltam vele inkább legyen a szekrényemben, mint utolsó pillanatban kapkodjak és vegyek valamit kényszerből.

Szerencsére 2 nap alatt megérkezett a rendelésem, és élőben még gyönyörübb a választott új kedvencem.