Nárcisz nem lehetek, így plasztikai sebészt kerestem

Irigylem a nárciszokat. Képesek arra, hogy természetesen regenerálódjanak. Növekednek minden évben, pompáznak. A telet nem csak, hogy elviselik, de szükségük is van rá, majd pedig minden tavasszal gyönyörűségesen, szépségesen virágoznak a tavasz első hírnökeivel.

Én is szeretnék ilyet, lefeküdni, másnap reggel pedig ugyanolyan szépségesen felkelni, mint korábban. Mármint, nem arra gondolok, ahogy előző nap kinéztem, hanem mondjuk ahogy tíz évvel ezelőtt. De mivel nem vagyok nárcisz, és valószínűleg ilyen képességet sem fogok rövid időn belül kifejleszteni magamon, így arra jutottam, hogy utánajárok annak, milyen lehetőségeim vannak felnőttként arra, hogy kicsit megfiatalítsam magamat.

Ennek a kutatásnak az eredményeként találtam meg a https://plasztika.info.hu weboldalt, ahol számos helyreállító, megújító és esztétikai, plasztikai sebészeti kezelés, beavatkozás elérhető. A Kelemed Plasztikát 1997-ben alapították, már az oldal kezdő lapján is ez az információ fogadott. Így éreztem, hogy olyan helyen vagyok, olyan szakemberek oldalán, akik már régóta a szakmában vannak, így érdemes maradnom és jobban megismerni őket és a szolgáltatásaikat.

Az oldalon lévő információkban elmerülve egyre inkább megbizonyosodtam arról, hogy ezt a plasztikai sebészettel foglalkozó helyet kerestem, hiszen olyan plasztikai sebész dolgozik itt, aki már több, mint huszonöt éve foglalkozik ezzel a területtel. Név szerint Dr. Kelemen Ottóról van szó, aki a Kelemed Plasztikai Sebészetet vezeti. A Kelemed Plasztikai Sebészetről még azt is olvastam, hogy Budapesten és Pécsen is megtalálható. Mindkét helyen különböző időpontokban érhetők el. Ami természetes, hiszen nem lehet egyszerre két helyen jelen senki.

A szolgáltatások között nagyon sok lehetőség megtalálható. Engem elsősorban a mellnagyobbítás és az arcplasztika érdekel, valamint a szemhéjplasztikán gondolkodok még, de ezek már szerintem olyanok lesznek, amiket majd úgyis a doktor úrral fogunk megbeszélni személyesen.

Az oldalon lévő menüpontokat böngészve teljesen biztos voltam már abban, hogy el fogok menni a rendelőbe. Mindenképp személyesen szeretném megismerni a lehetőségeimet, és hogy ezek a kezelések pontosan hogyan néznek ki, és természetesen, hogy mennyibe kerülnek. A weboldalon ezzel kapcsolatban nagyon sok információ megtalálható, részletesen vannak taglalva, hogy melyik esetben mire lehet számítani. Fel vannak tüntetve például a mellnagyobbítással kapcsolatban is minden információ, az árképzésről is szó essék, és arról is olvastam, hogy saját zsírfeltöltéssel is lehet mellnagyobbítást végezni, de természetesen itt is vannak különböző megoldások.

Nem is kellett tovább gondolkodnom, mert igazából teljesen meggyőző volt minden információ, amit a https://plasztika.info.hu oldalon találtam. Tele van az oldal sok hasznos információval és részlettel a kezelésekkel, beavatkozásokkal kapcsolatban, találtam videókat is, amikből további hasznos ismeretekre tettem szert, illetve a munkásságukról fotókat is meg lehet tekinteni. Fel is írtam a telefonszámot, hogy holnap munkaidőben fel tudjam őket keresni.