A növényboltomra ráfért a dekoráció

Egy boltnak a büszke tulajdonosa vagyok, ahol különböző virágokat, növényeket, magokat és cserepeket árulunk. Lekopogom, de az üzlet nagyon jól megy! Azon gondolkodom, hogy a meglévő termékek mellett elkezdek mást is forgalmazni. Például növénytápokat és növényvédő szereket, de ezt még nem tudom egészen biztosan, mert még viszonylag képlékeny ez a fejemben, de valami új dolgot biztosan be fogok vezetni, mert tartanom kell a lépést a konkurenciával.

Nem véletlen, hogy ebbe a vállalkozásba kezdtem bele: én magam egy profi kertész vagyok.

A szakmámból adódóan a birtokomban van minden tudás és tapasztalat ahhoz, hogy bármilyen szakmai kérdésre válaszoljak, melyeket az ügyfelek feltesznek.

Egyszer például az ügyfelem egy bizonyos bokrot akart ültetni a kertjébe, és én megkérdeztem, hogy sok virág és növény van-e már a kertjében, mert ennek a bokorfajtának olyan erős a gyökérzete, hogy jellemzően minden mást kiírt maga körül. Mikor a vásárló közölte, hogy sok virág lett elültetve már az udvarában, inkább lebeszéltem ennek a bokornak a megvásárlásáról.

Volt valami, amivel viszont még nem voltam elégedett a boltommal kapcsolatban: a dekoráció. Úgy éreztem, hogy elférne néhány vászonkép a bolt falán, így hát keresnem kellett egy olyan szolgáltatót, aki képes teljesíteni ezt a kérésemet.

Sikerült találnom egy príma szolgáltatót, mely rengeteg terméket képes nívós szinten elkészíteni. Ha kíváncsiak vagyok erre a remek csapatra, akkor csak gépeljétek be a következő címet a böngészőtökbe: sooters.hu.

Amit igazán szeretek ebben az oldalban, hogy ha valaki keres valamit, akkor azt itt gyorsan megtalálja.

Az érdekel, hogy milyen termékeket rendelhetsz tőlük? Ott van rögtön!

Szeretnél az árak felől érdeklődni? Az árlistát megtalálod a menüben!

A központi ügyfélszolgálatuk elérhetőségét szeretnéd megtudni? Szintén hamar megtalálod!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én szeretem, ha egy weboldalon nem kell sok időt elpazarolnom azzal, hogy rátaláljak arra, amit keresek. A sooters.hu ennek a feltételemnek teljességgel képes megfelelni!

De térjünk vissza arra, amiért eredetileg fellátogattam a weboldalukra: a vászonképre!

Annyi volt az egész, hogy a menüben rákattintottam a vászonkép pontra, ahol minden információ bőségesen a rendelkezésemre állt ahhoz, hogy tudjam mi a következő lépés.

Feltöltöttem a képet, amit vászonra akartam vinni. A folyamat gyors és egyszerű volt, pedig én egyáltalán nem mozgok otthonosan az internet világában, de úgy tűnik, ők az olyanokra is gondoltak, mint amilyen én vagyok.

Egyébként még egy videót is találhattok ezen az aloldalon, ahol különböző vászonra vitt képeket mutatnak be.

Miután rákattintottam a “fotófeltöltés indítása” gomba, a folyamat el is indult. Az első lépés az volt, hogy meg kellett adnom a képnek a méreteit. Itt sok a lehetőségünk, és ha akarjuk a fotó lehet fekvő és álló is.

Tulajdonképpen ennyi is volt, ezt követően már csak a rendelési és a vásárlási adatoknak a megadása volt hátra, de azon villámgyorsan végig lehet menni.

Ami még fontos, hogy kiválasszuk, hogy milyen módon szeretnénk átvenni a terméket: futáron keresztül vagy a boltjukban személyesen. Én a futárszolgálatot választottam, és nem kellett csalódnom, mert a kép időben és rendben megérkezett.

A vászonkép csodálatosra sikerült! Látszik, hogy ennél a csapatnál a minőségi munka és az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb!

Ha hasonló termékekben gondolkodnátok Ti is, akkor ne is keressetek tovább, és válasszátok őket, mert messze ők a legjobbak a piacon, akik közül eddig találkoztam!