Nem gondoltam, hogy a kertészem ad majd egy remek ötletet!

Örököltem egy gyönyörű nyaralót a nagyszüleimtől. Fel se merült bennem, hogy esetleg eladjam, mivel rengeteg gyerekkori nyarat töltöttem itt, és sok nagyszerű emlék köt ide. Tartozik hozzá egy közepesen nagy kert is, ami bizony rendszeres ápolásra szorul. El is kezdtem egyre gyakrabban növényboltba járni, hogy egy igazi édenkertet varázsolhassak minden évben a kertből. Azért ez persze nem egy olyan dolog, amit az ember egyedül szívesen csinál, szóval megkértem egy kertész ismerősömet, hogy segítsen. Ketten már gyorsabban ment a munka, és közben érdekes beszélgetéseket tudtunk folytatni. Többek között mesélt a cégéről, hogy hogyan alapította, illetve hogy miként jutott arra, hogy a székhelyszolgáltatás egy számára hasznos dolog lenne.

Sokat beszélt arról, hogy először mindent ő csinált a cégében és a lakása volt székhelyként bejegyezve. Azt mondta, hogy nagyon kényelmetlen volt, rendszeresen előfordult probléma a küldemények, levelek kézbesítésével, és sajnos olyan is volt, hogy pont akkor jöttek ellenőrizni a hatóságok, amikor ő nem volt otthon. A sokadik alkalommal döntött úgy, hogy ez így nem mehet tovább keres egy céget, akik székhelyszolgáltatással foglalkoznak. Így akadt rá a grossoffice.hu-ra.

Talán nekem se ártana elgondolkodni a székhelyszolgáltatás igénybevételén…

A székhelyszolgáltatás fogalmát már korábban is ismertem, de sose gondoltam arra, hogy nekem szükségem lehet ilyesmire. Azonban miután beszélgettem a kertészemmel, eltöprengtem azon, hogy mennyi időm megy el a sok aprósággal, amit cégvezetőként el kell intéznem. Persze időnként rábízok dolgokat a kollégáimra, de nem rendszeresen. A kertészem nagyon elégedetten beszélt a grossoffice.hu-ról, ezért úgy döntöttem, hogy ellátogatok a weboldalukra.

Először meglepődtem, hogy nincsenek felugró ablakok, reklámok és egyebek. De persze, ennek kifejezetten örültem. Átbogarásztam az oldalt, és megtudtam, hogy nemcsak székhelyszolgáltatással foglalkoznak, hanem cégalapítással és cégmódosítással is. Tetszett, hogy szépen pontokba szedve megtalálhatok minden fontos információt, amire kíváncsi lehetek.

Például rögtön az elején ott voltak a 2023-as évvel kapcsolatos aktualitások. Ezt követte még néhány olyan valóban fontos kérdés úgy, mint a társasági forma kiválasztásának folyamata, milyen feltételei vannak a cégalapításnak, a cég bejegyzett tőkéjével kapcsolatos tudnivalók stb. És ez csak néhány azokból a témákból, amelyeket érthetően és részletesen kifejtenek. Pozitívumnak tartom azt is, hogy van saját blogjuk, ahol érdekes témaköröket dolgoznak fel, és hasznos információkat közölnek.

A grossoffice.hu sok terhet levett a vállamról

Nem is teketóriáztam tovább, felvettem velük a kapcsolatot, és mondtam, hogy szeretnék érdeklődni a székhelyszolgáltatással kapcsolatban. Egy rövid egyeztetés után már el is indult a folyamat. Nem gondoltam volna, hogy a székhelyszolgáltatás igénylés ennyire egyszerű. A grossoffice.hu segítségével, azonban könnyen és gyorsan tudtam megváltoztatni a cégem székhelyét.

A döntésemet később sem bántam meg, sőt! Igazából már a kezdetektől fogva jobban jártam volna, ha élek a székhelyszolgáltatás adta lehetőséggel. De hát sosem késő! Örülök, hogy ezt megléptem, mert így meglepően sok időm felszabadult. Hogyha Te is szeretnél megszabadulni bizonyos adminisztratív teendőktől, akkor ajánlom a grossoffice.hu-t! Nagyon profik, mindenben segítenek és biztosan nem fogsz csalódni bennük!