Hol vásárolj növényi tejet, tejszínt?

Nektek is feltűnt, hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt az országban a növényi alapú tejeknek és tejtermékeknek a népszerűsége?

Nemrég Fruzsival arról beszélgettünk, hogy a legtöbb üzlet polcán már évek óta helyet kapnak a különféle növényi alapú tejek, tejszínek, illetve több növényi alapú tejtermék is elérhető már a polcokon. Ez tíz évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, még nagyobb városokban vagy webshopokban sem lehetett könnyen hozzájutni az ilyen termékekhez.

Fruzsinak tejallergiája van, így nem mondhatnám azt, hogy önszántából hagyta el a tehéntejet az étrendjéből, azonban azt mesélte nekem, hogy ez a váltás nem volt olyan nehéz, mint azt sokan gondolnák. Főleg, hogyha van egy hely, ahonnan a legfinomabb növényi alapú tejtermékeket meg lehet vásárolni, akkor aztán végképp nincs semmi aggodalomra ok.

Említette nekem, hogy mindig online veszi meg a tejtermékeket, mivel talált egy olyan webáruházat, ahol sokkal kedvezményesebb áron juthat azokhoz a termékekhez, amiket szívesen használ, mint bárhol máshol. Ez pedig A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online. Itt található a The Bridge bio mandula ital, amit nagyon szívesen fogyaszt Fruzsi. Nagyon fontos, hogy az itt kapható mandula ital ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, és nagyon jó alternatívája tud lenni az állati eredetű tejtermékeknek, illetve sok esetben a szója alapú tejtermékek sem tudják kielégíteni a szükségleteket, hiszen sokaknak van sajnos szója allergiája, ami helyett szintén kiváló tud lenni ez a mandula ital. Én persze egyből kíváncsi lettem, így kérdezgettem az ízét, az állagát, nagyon érdekelt, hogy milyen, de Fruzsi azt mondta, hogy bár nem lehet teljes mértékben a tehéntejhez hasonlítani, de nagyon jól ki tudja váltani, akár kakaót szeretne inni, vagy akár bármilyen süteményhez szeretne tejet inni, vagy sütemény receptjéhez van szükség tejhez, tehát sütéshez is jól tudja használni. Azt is említette nekem, hogy nemcsak ez az egy növényei alapú tej kapható a webáruházban, hanem rizsital is, illetve van olyan növényi alapú tejital is, ami már előre ízesítve van. Például ugyanennek a márkának van egy mandulás és kávés rizs alapú itala is, amit legutóbb 20 százalékos kedvezménnyel vásárolt meg Fruzsi a webáruházban.

Említette azt is, hogy gyakran vannak akciók az oldalon, így érdemes rendszeresen követni a tartalmat. Ehhez egyébként nagy segítséget nyújt a A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online weboldalon található értesítő, amire fel lehet iratkozni, és a feliratkozást követően rendszeresen értesítést küldenek az újdonságokról, új termékekről és az akciókról. Valamint az akciókat egy külön menüpontban is meg lehet tekinteni. Illetve egy ideje már a Biocity okos hetek keretében egy héten keresztül nagyon jó akcióban lehet hozzájutni egyes termékekhez, amiket szintén érdemes rendszeresen figyelemmel kísérni. Fruzsi mesélte, hogy már többször csípett el nagyon jó ajánlatokat ezeken az oldalakon.

Nem csak a növényi alapú italokat lehet itt találni, hanem bármilyen reform élelmiszer, valamint étrendkiegészítő is megtalálható a kínálatban, de még drogéria termékeket is be lehet itt szerezni, ahol szintén szokott találni nagyon jó akciókat az okos biocity okos heteket követve.

Ha pedig nincs ideje a főzésre, akkor elő szokott kapni olyan poralapot, amivel sokkal jobban meg tudja gyorsítani a főzést. Ilyen például a tejszínes és sajtos poralap csirkemellhez, amiből legutóbb több darabot is vásárolt magának otthonra, mert nagyon egyszerű vele a főzés, és nagyon gyorsan elkészíthető ez a csirkemell étel. Ebből már sejthetitek azt, hogy nem csak tejek szimpla ételeket lehet itt vásárolni, hanem különleges alapporokat, tésztákat, lisztkeverékeket. Minden olyan terméket, amit egy jó bioboltban meg szeretne találni az ember lánya.

Mesélte, hogy csomagponton már 6900 forint felett ingyenesen kiszállítják a megrendelt csomagot, de egyébként pikk-pakk ponton is át lehet venni, és természetesen házhoz szállítást is lehet kérni. Ebben a két esetben 12.900 forint felett lesz ingyenes a szállítás. Alapvetően egyik értékhatárt sem olyan nehéz elérni, hiszen ha az ember előre tervez, akkor könnyedén elérheti. Fruzsi mindig előre szokott tervezni, így mindig néhány hétre előre bevásárol a növényi alapú tejtermékekből, illetve a többi reform és bio élelmiszerből az oldalon, és amikor így megtervezi előre a vásárlást, mindig ingyenes szállítással jut hozzá a megrendeléshez. De akkor sincs gond, ha valami kimarad, elfelejteni, vagy előbb elfogy, mint ahogy gondolta, mivel olyan gyorsan kiszállítják a megrendelést, hogy az sem gond, ha még is havonta többször kell rendelnie. Volt olyan eset, amikor a házhoz szállítást nem tudta volna megoldani, ekkor a közelben lévő Pikk-Pakk pontra kérte inkább a rendelést. Ha neked is van a közeledben, akkor ott is át lehet venni bármikor a megrendelést. Több mint 500 átvevő hely található az országban, így biztos találsz te is olyat, ahol át tudod venni a Biocity megrendelésedet. A házhoz szállításnál említettem, hogy gyors szokott lenni, Fruzsi mesélte, hogy legtöbbször a megrendelés leadása után már két nap múlva meg is érkezik hozzá a csomag.

Mivel Fruzsi olyan lelkesen mesélt a Biocity webáruházról végül rávettem magam és én is megnéztem az oldalt, és rájöttem arra, hogy több olyan termék is található náluk, ami nekem is nagyon jól jönne, főleg, hogy nagyon jó áron lehet hozzájuk jutni. Személy szerint én a drogéria részen vesztem el a leginkább. Rengeteg termék megtalálható, ami egy öko háztartáshoz kell. Több mosóparfüm, mosószer, mosogatószer, öblítőszer, mosótojás és különböző tisztítószerek is kaphatók. De persze a növényi tejek mellett sem mentem el, nagyon fel keltette az érdeklődésemet már korábban is a növényi alapú tej, és ha már Fruzsi ennyire ajánlotta őket, úgy döntöttem, hogy kipróbálom én is azt a mandulás és kávés rizsitalt, amit említett. Meglepődtem, milyen gyorsan megtaláltam a terméket az oldalon, nagyon jó működik az oldal keresője, azonnal megtaláltam az italt. Aminek pedig nagyon megörültem, hogy még mindig 20 százalékos kedvezménnyel kapható, így egy kicsit én is spóroltam rajta.

A böngészés közben feltűnt, hogy vannak vásárlói vélemények az oldalon. Már több mint 880 ember adott le értékelést a A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online weboldalon, úgyhogy úgy tűnik, hogy elég aktívan használják az oldalt mások is. Ezek a visszajelzések egyébként nagyon jók arra, hogy valós emberektől kapjunk információt az adott termékekről, ne csak a leírásból tájékozódjunk. Én kifejezetten szeretek ilyen termék véleményeket, vásárlói véleményeket olvasni, hiszen amellett, hogy az adott termékről sok mindent megtudhatunk, sokszor a webáruházról is sok információt lehet így megszerezni. Például, hogy tényleg olyan szuper gyors a kiszállítás, és mennyire segítőkész a Biocity csapata!

Fruzsinak köszönhetően most már én is tudom, hogy hol vásároljak növényi alapú tejtermékeket, és szuper öko cuccokat itthonra!