Jön a nyár, klímát szeretnénk szereltetni a virágboltba is

Még éppen csak vége lett a rövid tavasznak, de máris égető hiányát érezzük egy jó klímának. Nem volt betervezve, mert nem gondoltuk volna, hogy az üzlet ennyire nem szigetel, hanem minden meleg beáramlik az összes ajtónyitáskor. A nagyobb boltokban vannak klímák, én is szeretek bemenni egy klimatizált üzletbe nyáron.

A saját üzletünk esetén mégsem számoltunk vele, mert nem gondoltuk, hogy jót tenne a virágoknak. Az elmúlt nagyjából 5 évben kegyetlenül meleg volt nyaranta, de minden évben azzal vigasztaltuk magunkat, hogy ez nem is olyan vészes, na meg szépen lassan helyre fog állni a hőmérséklet. Azóta minden nyáron melegebb van és nem ritka, hogy már tavasszal 25 fokok vannak. A másik nagy baj pedig a hőmérséklet ingadozás. Az egyik nap még fűteni kell, mert sem a virágok, sem én nem bírjuk a hideget, a következő nap pedig megint közelít a 30 fokhoz a hőmérséklet.

Ilyen időjárási viszonyok mellett pedig úgy ítéltük meg, hogy szükségünk van klímára. Nem is sima klímát szeretnénk, hanem olyat ami egyszerre fűt és hűt. Ezek a modellek egy kicsit drágábbak, mint a csak hűtésre szánt modellek, de ilyenkor sajnos szükség van rá. A központi fűtést nem szeretnénk bekapcsolni nyáron, de a múlt héten is nagyon hideg volt, akkor például jól jött volna egy ilyen, egyszerre hűtő és fűtő klíma.

Mivel szilárdan elhatároztuk, hogy ezen a nyáron, sőt, minél hamarabb klímát fogunk szereltetni az üzletbe, el is kezdtük az interneten nézegetni a lehetőségeinket.

Sok olyan klíma áruház van, akik vállalnak szerelést is, de mi mindenképpen a legjobbat szerettük volna megtalálni. Így kötöttünk ki a klima-szereles.hu oldalon, ahol most akciós áron kínálnak klímákat.

Az akció részleteit elolvashatjátok a klima-szereles.hu oldalon, de röviden azért én is összefoglalnám. Az akció bizonyos klíma készülékekre vonatkozik, ezeket ingyenesen kiszállítják és beszerelik, nem kell még a tanúsítványokat sem beszereznünk. Mindent egy csomagban odaadnak, méghozzá kifejezetten jó áron.

Nem kell pluszba számolgatnunk, a klímák árát beszereléssel együtt tümtetik fel az oldalon.

Nekünk nagyon szimpatikusak, mert nagyon sok klímát lehet kapni náluk, van ami nem csak fűt, hanem hűt is, és mindent el tudnak intézni a klímával kapcsolatban. Nekünk nem kell még csak fel sem kelnünk a székből, mert ki tudjuk választani az interneten a klímát, azt kiszállítják nekünk, beszerelik, és csak annyi dolgunk van, hogy élvezzük a klíma hatásait.

Máshol meg lehet külön venni a klímát, keresni kell egy szerelőt, meg valakit, aki felméri, hogy lehet-e egyáltalán nálunk klíma, aztán el is kell menni a klímáért. elég macerás. Sok energiát és időt spórolhatunk meg azzal, ha olyan helyet, céget keresünk, aki nem csak a klímák értékesítésével, hanem azoknak a beszerelésével is foglalkozik.

Ráadásul a klima-szereles.hu -nál mindezt akciós áron szerezhetjük meg. Beszereléssel együtt olcsóbban láttam igen népszerű klímákat, mint máshol beszerelés nélkül.

Ugyanolyan minőségi klímákat árulnak, csak éppen akciósan. Nsgyon jó véleményeket is olvastunk róluk, gyorsan és szakszerűen dolgoznak, panaszt nem is láttam a munkájukra, ez pedig sokat elmond egy cégről. Magamból kiindulva is csak azt tudom mondani, hogyha valami átlagos, arról nem írok véleményt, ha valami jó, még akkor se nagyon, de ha kiemelkedő a minőség, akkor arról írok valamit, illetve ha nagyon nagyot csalódtam.

A legtöbb ember így van vele, szóval én mindig megnézem, hogy milyenek az értékelések. Ha nincsen rossz, akkor nekem már megfelel, de itt nem hogy rossz értékelést nem találtunk, csak jókat olvastunk a cégről és az általuk elvégzett munkáról.

Ezért döntöttünk úgy a klímák hosszas nézegetése után, hogy beadunk egy űrlapot, és jelentkezünk az egyik klímáért.

Remélem, hogy hamar a miénk lesz és élvezhetjük a hideget vagy éppen a meleget attól függően, hogy milyen idő van kint.