A dzsungelszerű előszobafal története

A növények és a természet szeretete nálam már gyerekkorban elkezdődött. Mindig is imádtam kint lenni, kertészkedni, saját növényeket nevelgetni. Talán erre is visszavezethető az, hogy egy növényboltban dolgozom. Így minden nap zöld környezetben vagyok és azzal foglalkozom, amit egyszerűen imádok. Saját lakásom is tele volt növényekkel, amelyeket mindennél jobban féltettem és óvtam, azonban minden megváltozott, amikor összeköltöztem párommal.

Sajnálatos módon iszonyúan allergiás a pollenekre és rengeteg növényfajtára. Továbbá a porra, amiről tudjuk, hogy előszeretettel megtapad a növényeken. Mondanom sem kell, nagyon csalódott voltam, hiszen búcsút kellett mondanom minden kis zöld kincsemnek. Nélkülük hihetetlenül üres volt a lakás, azonban szívesen hoztam meg az áldozatot kedvesem miatt.

Nemrég azonban hatalmas meglepetés ért. Pár napra elutaztam egy barátnőmmel, hogy kikapcsolódjunk egy kicsit, azonban amikor hazaértem nem is hittem a szememnek. A lakásba belépve szabályos dzsungel fogadott. Azonban nem növények voltak mindenhol, hanem az előszobafal volt nővényes, leveles mintájú.

Amíg távol voltam barátom kitapétázta az előszobát, hogy újra otthon érezhessem magam és visszakapjam növényeimet. Amikor azt kérdeztem, hogy mégis hogyan csinálta, azt mondta, hogy a kerma.hu-ról mindent megrendelt, ami szükséges, majd egy egész napot rászánt a felhelyezésre.

Sosem hallottam még erről a cégről, de a tapéta jó minőségét tekintve biztosan egy színvonalas vállalkozásról van szó. Barátom állítása szerint már több, mint 10 éve foglalkoznak tapéták, falvédők, falburkolatok és falpanelek értékesítésével, valamint egy ideje gyártásával is. Valójában ez egy debreceni cég, ott rendelkeznek egy szaküzlettel, de webáruházuk bárhonnan elérhető. Azért rájuk esett a választása, mert egy kedves barátja ajánlotta neki, akik nemrég végeztek a lakásfelújítással.

Rengeteg különböző és különféle dizájnú, több, mint 2000 féle falpanel található meg náluk. Minden szobába valót megtalálsz bármilyen stílusban. Egészen különleges mintákkal is össze lehet náluk futni, így biztosan minden igényt kielégítenek.

Kérés szerint ingyenes színmintát is biztosítanak, valamint termékeikre 5 év garancia van. Az oldalon egy falpanel tervezőt is találsz, ami nagy segítségedre lehet, azonban szakembereikkel is felveheted a kapcsolatot email-ben vagy telefonon, ha kérdésed lenne. Továbbá egy blogot is találsz linkelve az oldalon, ahol mindenféle hasznos tartalmat tesznek közzé a falpanelekről és a különböző fali dekorációkról. Saját oldalukon pedig szolgáltatásaikról, a cégről és munkatársaikról is bővebben olvashatsz.

Barátom azt mondta, nagyon gyorsan megérkezett a csomag, így egy rossz szava sem lehet a kiszállítást illetően. Gondosan becsomagolták a terméket, a felapplikálás pedig magától értetendő volt, így nem volt más dolga, mint neki állni az előszobafal átalakításának. A kész falról a folyamat végén képet, illetve videót is küldött a cégnek, így ők kuponokkal ajándékozták meg cserébe. Összességében hihetetlenül pozitív élmény volt, így biztosan visszatérünk még hozzájuk és a kuponokat is fel fogjuk használni. Ki tudja, lehet még a hálószobába is növényes tapéta kerül?