A növényboltos munkám unalmas volt, de végül hasznomra vált

Az elmúlt 2 évben egy növényboltban dolgoztam. Nem, nem virágboltban, ahol csokrokat kötnek, és nem is kertészetben, ahol palántákat meg csemetéket nevelnek. Én egy olyan boltocskában voltam eladó, ahol leginkább szobanövényeket lehetett vásárolni, valamint esetleg még teraszra kihelyezhető, cserepes növényeket. A kertészeti részt a fiúk vitték, ebből kifolyólag nekem nagyon nyugalmasan telt a munkaidőm jelentős része, és a néha-néha betévedő vásárlók kiszolgálásán és takarításon kívül csak a virágok locsolása volt a rendszeres teendőm. Mivel ezekkel nagyon gyorsan megvoltam általában, szívesen tengettem az időmet a neten való szörföléssel.

Tudom, az internetes böngészés cseppet sem tűnik hasznos időtöltésnek, mégis sok előnyöm származott belőle. Az egyik ilyen, hogy rátaláltam például a kuponkodok.hu oldalra, ahol számos webáruház kuponja elérhető, és rengeteget lehet vele spórolni.

Úgy sikerült rábukkanni, hogy Notino hu kuponok és kuponkódok után kutattam. Nem volt könnyű ilyet találni, de a kuponkodok.hu-n voltak érvényes Notino hu kuponok és kuponkódok. Ezzel a felfedezéssel az első kuponos vásárlásom során 25%-ot spóroltam. Ez azért nem semmi, igaz?!

Notino hu kuponok és kuponkódok

Mivel nagyon tetszett ez a megoldás, jobban is körülnéztem a kuponkodok.hu oldalán. Ezen a weblapon több száz kupon elérhető, melyeket megszámlálhatatlanul sok áruházban be tudunk váltani. CCC, Deichmann, Libri, Szalay könyvek, Sinsay, ecipo és még sok-sok más bolt kuponját megtaláltam a Notino hu kuponok és kuponkódok mellett. Ugye nem leplek meg azzal, hogyha azt mondom, hogy rögtön elmentettem ezt a weblapot, és azóta is előszedem minden netes rendelésnél?

Mióta megismertem a kuponkodok.hu-t, azóta több tízezer forintot spóroltam meg a kuponok használatával.
Joggal gondolhatod, hogy mennyire macerás ezeket figyelni, de hidd el, csak annak tűnik: az oldalon mindig az aktuálisan érvényes kódok vannak kint, tehát ezt nem kell Neked külön böngészni. Emellett van a felületen egy keresősáv is, tehát, ha oda beírod a keresett webáruház nevét, rögtön fogod látni, hogy van-e éppen elérhető kupon hozzá, vagy sem.

A kuponok használata is pofonegyszerű: csupán az oldalon látható kódot kell beírni a webáruház megrendelési felületén található kuponkódos mezőbe. Ha ez megvan, akkor máris le fogja vonni a kedvezményt a végösszegből.

Ha nem lenne érthető, követhető a leírásom alapján a folyamat (vagy esetleg még nem vásároltál kuponokkal), akkor se aggódj: ha letekersz a kuponkodok.hu weblap legaljára, akkor találsz hozzá segítséget. Az alsó menüsor első oszlopán lesz egy “hogyan használd a kuponokat” menüpont, amire rákattintva egy YouTube videót tudsz megnézni. Ebben bemutatják, hogyan kell pontosan használni a különféle kódokat. Nyugi, ezzel a videóval 110%-ra mondom, hogy menni fog a kuponozás! 🙂

A növényboltban töltött, unalmasnak tűnő munkaidő tehát nagyon sok hasznot hozott nekem. A kuponkódok egyébként nem csak az én pénztárcám kímélésében segítenek, hanem azóta a barátnőim és az anyukám is használják már őket. Az egyik legjobb barátnőm kedvenc kuponja például az ecipo kupon. Ő egy cipőmániás lány, konkrétan ezek gyűjtése az egyetlen hobbija, és igencsak örült neki, amikor rájött, hogy a kuponkodok.hu segítségével olcsóbbá teheti a hobbiját.

Na de elég sokat szaporítottam már a szót… a lényeg annyi, hogy a növényboltos munkám által végül egy remek, spórolós weboldalt találtam meg, tehát előnye is lehet annak, ha valaki időnként csak úgy nézelődik a neten. Szívből ajánlom a figyelmedbe a kuponkodok.hu oldalát, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Neked is lesznek ott olyan kuponok, amik majd jól jönnek.