Siófokon mindenki bepótolhatja a tavaly kimaradt nyaralást!

A 2020-as bezártság idején végre kiteljesedhetett a hobbim. Végre rengeteg időm jutott a kertemre. Mivel imádom a növényeket, gyakran megfordultam a helyi növényboltban, hogy új szépségeket szerezzek a kertembe és a házba.
Az eladóval eleinte csak növényekről, azok gondozásáról beszélgettünk, de ezek a csevelyek szép lassan baráti érdeklődésbe fordultak át. Julcsival így lettünk barátnők. Micsoda meglepő fordulatokat hoz ez a járvány!

Az elmúlt héten nem jártam Julcsinál a boltban. Ez nem volt mostanság jellemző rám, így este dobott egy üzenetet, hogy mi a helyzet. Elmeséltem neki, hogy a héten nem volt időm semmire, ugyanis már nagyon szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni, de egyszerűen nem találunk olyan szállást a Balatonnál, ahol öten elférünk egy helyen. Mivel 3 gyerek van, nem tehetek egyet külön szobába…
Julcsi meglepve kérdezte, hogy “A siofokszallas.info-n sincs olyan apartman, ami nektek jó lenne?”. Julcsit meglepte, hogy ennyire nehezen találunk szállást, engem pedig a weboldal lepett meg, amit említett. Itt nem néztem még szét, nem is hallottam még róla.
Elmesélte, hogy ők már többször foglaltak itt, és remek tapasztalataik vannak. Kiváló árak, igényes apartmanok, és a kiadó személyek többsége is rugalmas.

A barátnőm javaslatára aznap délután a siofokszallas.info oldalt vettem górcső alá. Nagyon szimpatikus, vidám hangulatot árasztott: szinte éreztem a napfényt a bőrömön, ahogy az ottani képeket néztem.
Az oldalon több apartmant is bemutatnak. Ezek mind szép állapotban lévő szállások, sok férőhellyel. Ráadásul nagyon közel van mind a Balatonhoz: a legmesszebbi szálláshely is mindösszesen 250 méterre van a parttól! Ez 3 gyerekkel nem hátrány.

A férjemmel át is futottuk őket. A fontos paraméterek mind ki voltak gyűjtve előre, így sokkal könnyebb volt szűkíteni a kört, hogy melyiket nézzük meg részletesebben.
Végül találtunk egyet, ahol kiváló feltételek voltak: összesen 8 férőhely, a víz 200 méterre, és légkondicionált helyiségek várták a látogatókat. Sőt, a benti konyha mellett még az udvaron bográcsozási lehetőséget biztosítanak.

Hamar kimondtuk Ferivel, hogy ez kell nekünk! A következő lépés nem más volt, minthogy kérjünk rá egy árajánlatot. Csak 3 napot terveztünk, bíztunk benne, hogy lesz szabad időpont akkorra. Az árajánlat kérése nem volt nehéz: csupán egy űrlapot kell kitölteni hozzá a weblapon, és hamarosan keresnek majd minket az ajánlattal.

Mindössze 2 nap múlva már jelentkeztek is. Nagyon kedvesek voltak. Örömmel tapasztaltuk, hogy ennek a szállásközvetítő cégnek a munkatársai valóban szívügyüknek tekintik, hogy nekünk a nyaralás felejthetetlen és kényelmes legyen. Pont olyan, amilyennek elképzeltük. Megértették, miért nem tudtunk eddig foglalni, és ennek megfelelően segítettek kiválasztani a lehető legjobb apartmant. Annyira minőségi szolgáltatás volt, hogy meg is kérdeztem tőlük, hogy mennyivel tartozunk. A munkatársuk kedvesen közölte, hogy nekik nincs díjuk, és meglepi, hogy eddig ezt nem tudtuk.

A minőségi kiszolgálás kicsit összezavart, nem gondoltam, hogy ilyen nagy gonddal elvégzett munkáért semmilyen térítéssel nem tartoztunk. Elmondták, hogy nekik ez a feladatuk. Megnyugtattak, hogy ők ettől függetlenül nem halnak majd éhen, de valóban egy olyan szolgáltatás létrehozásán dolgoztak, ami a szálláskeresők érdekeit helyezi szem elé. Ez össze is jött nekik!

Végül foglaltunk egy apartmant, és visszaszámoltunk a nyaralásig. Örülök, hogy Julcsi ajánlotta a siofokszallas.info-t, nélküle, és persze a cég munkatársai nélkül, nem biztos, hogy idén süttethettük volna a hasunkat!

siofokszallas.info