Használt ruhákkal és növényekkel a Földért!

Számomra nagyon fontos a környezettudatosság. Sosem szemetelek, amit csak lehet, megpróbálok újrahasznosítani és igyekszem olyan munkát végezni is, amivel óvom a környezetet.

Nemrégiben nyitottuk meg növényboltunkat a férjemmel, ami szerencsére nagyon jól működik. Régi álmom vált ezzel valóra, hiszen mindig is növényekkel akartam foglalkozni, így kertészeten, növénybolton gondolkodtam, mint számomra ideális vállalkozás. Jó érzés látni, hogy fejlődnek a kis csemeték, ha megfelelően gondozzuk őket, és azt is, hogy egyre több ember tartja fontosnak, hogy növényekkel vegye körbe magát.

Az utóbbi időben a turkálóba járás is elterjedt lett

Aminek szintén örülök, hiszen aki turkálóban vásárol, az nem a pazarló fast fashiont támogatja, ezáltal tesz valamit azért, hogy unokáink is élvezhessék majd még a Föld javait.

Persze a mai second hand shopok már sokkal nagyobb választékkal rendelkeznek, mint régebben, és kicsit drágábbak is, de ez természetes, hiszen a kereslet és a kínálat egymással kölcsönhatásban vannak.

Ugyanakkor a használt ruhák árusításával foglalkozó boltok közt is van különbség, ami minőségben és árban is megmutatkozik. Persze vannak olyanok, ahol jó áron tudunk hozzájutni remek termékekhez, és erre tökéletes példa a következő!

A használt ruhák császára egyértelműen a DressPack

Pár hónapja kerestem rá először erre a webshopra, de azóta szinte sehol máshol nem akarok vásárolni. Annyira széles a választék férfi és női ruhák tekintetében is, hogy az elképesztő! Ezen felül gyermek használt ruhák és lakberendezési tárgyak is kaphatóak náluk. Mindezt teljesen korrekt áron, és fantasztikus minőségben kínálják..

Az egyik vásárlónk ajánlotta ezt egyébként, pont megdicsértem, mennyire szép felsője van, és akkor mondta, hogy innen rendelte. Én nem voltam eddig egy nagy online shoppingoló, de rájöttem, hogy így sokkal gördülékenyebb a dolog, ráadásul több termék közül is válogathatok! Sőt, attól sem kel félni, hogy tévedés történik a méretezés miatt, mert az oldalon van egy külön rész arról, hogy mérnek. Ez nagyon megnyugtató volt számomra, így biztos lehettem benne, hogy jó lesz rám a ruha, és jó is lett!

Az is pozitív, hogy az oldalon el lehet olvasni a visszajelzéseket, mert azért ez is egyfajta hitelességet ad a boltnak. Elvégre ha másoknak ennyire bevált, csak nem lőhetek én sem nagyon mellé. És még blog is van a weboldalon, ahol érdekességeket olvashatunk a környezettudatosság témakörében.

Egyszerűen jobb érzés is egyébként olyan ruhát hordani, ami tudod, hogy nem csak miattad keletkezett, hanem több embernek is örömet hozott és újrahasznosított termék.

A termékek fantasztikus minőségűek és nagyon szépek is. A használat jeleit én egyáltalán nem láttam egyik ruhán sem. Mindamellett, hogy tényleg kifogásolhatatlanok a ruhák, még jó árban is vannak. Sok pesti turkáló azért el van repülve árak tekintetén, és még nem is kapsz a pénzedért olyan minőséget, amit ennyiért elvárnál, itt viszont ez nem így van. Folyamatosan vannak akciók, méghozzá minden kategóriában, és abszolút megéri ezeket kihasználni!

A szállítás gyors és kényelmes, és még utánvételes fizetésre is van lehetőség.

Remélem előbb utóbb mindenki rájön, mennyi értéket hordoznak a használt ruhák is, és áttérnek majd erre a ruhavásárlási módra! Ha csak ennyit tenne mindenki a környezetért, hogy ilyen módon vásárol ruhát,és támogatja az olyan fantasztikus ötleteket, mint ez a webshop, máris előrébb tartanánk, és remélem, hogy tartunk is majd!