Megfelelő viselet, miközben motoron ülve locsolok

A nyári nagy forróságban odaadóbban kell foglalkoznunk a növényeinkkel. Ügyeljünk, hogy mindig megfelelő mennyiségű víz érje őket, mert csak ebben az esetben tudnak szépségükkel gyönyörködtetni minket!

Fontos a megfelelő viselet a kertben, hogy a napsugarai ne bántsanak minket.

Talán a legjobb és a leghatékonyabb, ha motoros ruhát hord az ember!

Ragadjuk meg locsoló kannánkat, üljünk fel a motorunkra a legpraktikusabb farmerdzsekiben és a hozzá illő motoros cipőnkben és húzzuk tövig a gázkart és száguldozzunk fel s alá a kertünk mellet, körül. A másik kezünkben a kanna, amiből a frissítő hűs vizet kapják növényeink.

Nem szerencsés ebben az esetben a legvastagabb bőrdzsekit viselni, ami tele van protektorokkal. Válasszunk egy kényelmes motoros ruhát, ami szellős, de botlás esetén védi könyökünket, térdünket az eséstől. Érdemes körbeszaglászni az interneten, hogy van-e olyan motoros viselet, amit kifejezetten kertgondozáshoz használnak. Hasznos tulajdonsággal bírhat ezeknél a felszereléseknél, ha vízhatlanok, hisz az edényekből kiáramló vízből a sofőrnek is kijárhat.

Minek költsön a gazda GPS alapú traktorokra, ha a földet a barátaival vasparipájuk lovaglása közben meg tudnak öntözni.

A kert, földgondozás jó hobbi a motorozás pedig még jobb! Ezt a kettőt pedig ilyen formán zseniálisan lehetne ötvözni, vagy legalább egyszer egy vírus videó elkészítéséhez felhasználni! Néhány fiatal talpig beöltözve motoros ruhába, berregtetik a kétkerekűt. Valaki jelt ad és nekivágnak a veteményesnek, locsolják a zöldségeket, gyümölcsöket, farolnak, ugratnak. Mire elkészülnek az öltözetük száraz, mert vízlepergető, a növények pedig örülnek, hogy friss vízhez jutottak.

Ugye, hogy mennyire komoly kis videó lenne! Igazi, Pazar motorosokkal és friss zöldségekkel!

Viccet félretéve, ha olyan beállítottságú ember vagy aki szereti a természetet, akkor tudod, hogy meg felelő eszközök nélkül, és védő ruha nélkül nem szabad nekilátni a munkának, mert sok károsodás érheti a tested. A napégés és különböző növények, amik a bőrt felsérthetik vagy irritálhatják nagy veszélyt jelent az emberre, mert csúnya szövődményeket eredményezhet.

Ezért kell példát venni azoktól a motorosoktól, akik mindig a megfelelő öltözetben közlekednek szépségükön. Ha jól megfigyeli az ember, mindig ezeket a kötelező elemeket láthatja a pilótán. Az első és talán legfeltűnőbb, a bukósisak, ami kiváló védelmet nyújt a fejnek, mert balesetnél vagy figyelmetlenségnél az a legfontosabb, hogy a fejünk ne sérüljön! Második a filmek világából jól ismert dzseki. Ezek általában erősítve a könyöknél és a csuklóknál, hogy a legmegfelelőbb védelmet szolgálja ezeknél a törékeny részeknél. Harmadik, itt szintén hivatkozhatnék a mozgóképekre, mert a különböző színű és mintás surranók is nagyon fontos kellék. Ezek a lábbelik általában bakancsok, vagy csizmák, erősített orral, hogy a motoron való váltáson ne sérüljön. Negyedik a motoros nadrág. Hasonlóan a felsőrészhez, itt is van protecktált rész, hogy a térdet védeni kell, mert balesetnél az érhet le először.

Összegezve, mindig törekedjünk a megfelelő viseletre bármilyen tevékenységbe is kezdünk, mert nem véletlenül készültek arra a feladatra azok a ruhák!