Gázszerelés gyorsszolgálat a virágkedvelő barátnőnek

A legjobb barátnőm néhány héttel ezelőtt költözött új lakásba, egészen pontosan egy új albérletbe, mer az előzőt sajnos el kellett hagynia. A lakás tulaja sajnos nem volt vele túl korrekt: megtiltotta, hogy növényeket tartson, amit igazából senki sem ért, de a tulaj maga sem tudta megmagyarázni, hogy miért is nem szabad. De a barátnőm ennek ellenére mégis nevelgetett pár virágot, amiktől egyszer a tulaj szó nélkül megvált. De az új albérletbe szerencsére lehet vinni növényeket, sőt, kifejezetten örül a főbérlő annak, hogy az erkély is szép lesz.

De persze, túl könnyű lett volna az élet, ha minden flottul megy, úgyhogy elég hamar eljött a pillanata annak, amikor tönkrement valami a lakásban, egészen pontosan a gáz. Anélkül pedig nem volt se meleg víz, se fűtés, se semmi. Szerencsére a tulaj nagyon rendes volt, mert mondta, hogy ő állja a szerelési költségeket, csak a barátnőm intézze.

Mivel gyakorlatilag sürgősségi megoldásra volt szükség, így gyorsan kellett cselekedni, de egy gázszerelés gyorsszolgálat segítségének köszönhetően, villámsebességgel megoldódott a probléma.

Ugyanis a cégnél, amit talált, a gázszerelés gyorsszolgálat keretein belül lehetőség van azonnali kiszállást is kérni, ami körülbelül egy órát jelent. Ez a szolgáltatás csak Budapest és Pest megye területén érhető el – de a legtöbb Pest megyei település neve egyébként szerepel a honlapon közzétett listán.

Az egyik oka annak, hogy rájuk esett a választás, az az, hogy ebben az esetben sem kell külön kiszállási díjat fizetni, legalábbis akkor, ha szerelés is történik. Amennyiben konkrét munkavégzésre nincs szükség, vagy igénye a szolgáltatás megrendelőjének, úgy a kiszállási díj összege bruttó 20.000 forint.

Egyébként az említett cégnél nem csak gázszerelés gyorsszolgálat van, hanem mindenféle olyan szerelési munkálatokat végeznek, amik valóban egy jó szakember tudását igénylik. Ilyen például a gázszerelés mellett a víz- és fűtésszerelés is. Emellett pedig van egy ügyeleti szolgáltatás is, ami szintén jók jött, hiszen a kora esti órákban már nagyon nehéz bármilyen szolgáltatóval is felvenni a kapcsolatot, de itt még ilyen is volt.

A gázszerelés gyorsszolgálat nem csak célzottan a szokásos gázszerelést jelenti, hanem különböző gázkészülékek szerelésével és javításával is foglalkoznak. Szerelnek például bojlereket és mindenféle egyéb kazánokat is.

Azt mondta a barátnőm, hogy a legfőbb oka annak, hogy ezt a céget választotta, nem pedig egy másikat – akik szintén szuper gyorsan házhoz mentek volna -, hogy temérdek sokféle gázkazán típus is fel volt sorolva a weboldalon – értelemszerűen olyanok, amikkel foglalkoznak -. Ez pedig számára azt jelentette, hogy valódi szakemberekkel dolgoznak. Ez azért is fontos, mert a gázszerelés egy elég kényes dolog, hiszen nagyobb mennyiségben mérgező lehet és ezért is nagyon fontos, hogy egy jól képzett, kellő tapasztalattal rendelkező szerelő végezze el az ilyen jellegű munkálatokat. Ráadásul ő eléggé tartott attól mindig is, hogy valami gázzal kapcsolatos baki történik, de olyannyira meggyőződött a felkeresett szakemberek szakértelméről, hogy kétsége sem volt afelől, hogy valamit rosszul fognak csinálni.

Ráadásul az csak még jobban megnyugtatta az idegrendszerét, hogy szó szerint bármikor hívhatja őket, hiszen ott van a már említett ügyelet és a gázszerelés gyorsszolgálat is. Olyannyira elégedett volt, hogy a telefonszám, amin keresztül elérte őket, felkerült a hűtő ajtajára, hogy bármikor kéznél legyen, amikor szükség volna rá.