Levél mintás babakocsi a növények szerelmeseinek

Nemsokára gyereke lesz egy barátnőmnek, aki hozzám hasonlóan nagyon szereti a virágokat.

Sosem volt nehéz ajándékot venni egymásnak, hiszen mostanában nagyon népszerűek lettek a levél és virágmintás dolgok. Minden alkalomra találok neki valamit a szokásos születésnapi különleges virága mellé.

Furcsa, hogy mennyire elterjedtek a levél minták. Annyira népszerűek, hogy amikor levél mintás gyerekruhákat, játékokat és dekorációkat kerestem, akkor belebotlottam egy levél mintás babakocsiba a babaverda.hu oldalon. Meglepett, nem számítottam rá, hogy a levél minta ennyire népszerű lesz, hogy tényleg lassan mindenből van egy leveles verzió, de nagyon örültem neki.

Azonnal át is küldtem a barátnőmnek a babaverda.hu oldal linkjét, és Ő is megnézte a babakocsit. A babaverda.hu oldalon egyébként nagyon sok, prémium minőségű babakocsit lehet venni, és a leveles modell is, amit átküldtem a barátnőmnek, nagyon jó volt.

Egy ilyen babakocsi a kicsiknek egészen addig ó, amíg iskolások nem leszenek és el nem hagyják végleg a babakocsit. Ugyanis 3 az 1-ben kialakítása van. Ez azt jelenti, hogy a baba az első pár évét a mózeskosárban, az autós hordozóban tudja tölteni, és amikor már kinövi, elég nagy lesz, ezeket le lehet cserélni sport babakocsira is, így akkor abban lehet már tolni a gyereket.

Egészen meglepett, mikor egyszer csak küldött egy képet a barátnőm, kiderült, hogy nem csak szemezgetett a babakocsival, hanem mivel olyan jó árban volt, egyből le is csapott rá.

A babakocsi nagyon szép, a mintája csodás, a színei élénkek és természetesen a funkciójának is tökéletesen megfelel, hiszen remek babakocsi.

Elég nagy, kényelmesen el fog férni benne a gyerek, de nem annyira nagy, hogy kényelmetlen legyen vele a közlekedés.

A könnyített váznak köszönhetően egyszerű vele még a tömegközlekedés is, ráadásul nagyon könnyen össze is lehet csukni, nem foglal nagy helyet sem.

Igazi prémium babakocsi, ami minden kisbaba álma lehet, hiszen nagyon kényelmesnek tűnik. Nem ázik át, mert van hozzá eső védő is, és mivel antiallergén anyaga van, nem zavarja a kicsi bőrét sem.

Nagyszerű babakocsi , nagyszerű áron egy nagyon szép mintával. Örülök, hogy ennyire tetszett neki a babakocsi, amit a babaverda.hu oldalon találtam.