Kertészeti vállalkozás gyerekekkel? Így lehetséges!

Mivel vidéken nőttem fel és apukám is kertész volt, az egész gyerekkoromat a természetben tölthettem és megismertem a különféle növények gondozásának csínját-bínját. Szeretek is a növényekkel foglalkozni, kézenfekvő volt tehát, hogy idővel majd én veszem át a kertészetet, vagy fejlesztem tovább apukámmal együtt. Ez utóbbi történt, én is rendszeresen tevékenykedek a kertben és azon a helyen, ahol apukám értékesít, viszont a férjemmel közösen a városon belül is nyitottunk egy növényboltot, ami szerencsére nagy forgalomnak örvend.

A gyerekek születésével egy időre elengedtem a kerti munkát, de alig vártam, hogy visszatérhessek. Ez viszont csak úgy volt lehetséges, ha felszerelkezem a megfelelő kellékekkel ahhoz, hogy a gyerekek jól ellegyenek és valahogy a pelenka, illetve később mosdó kérdést is meg kellett oldani.

Ekkor találtam rá az imaginebaby.hu -ra, ami megváltást hozott az életünkbe.

imaginebaby.hu

A pelenka

Olyan pelenkát szerettem volna találni, ami biológiailag lebomló anyagból készült, mert számomra nagyon fontos a környezet védelme. Ugyanakkor a gyerek bőrének is a legkellemesebb és legegészségesebb megoldást szerettem volna választani.

Az imaginebaby.hu -n találtam is egy elképesztően jó pelenkát, ami minden igényemnek megfelel. A Kolorky pelenkákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a baba bőrére, emellett jól szellőzik is és kényelmes a baba számára. Nem tartalmaz műanyagot, sem kőolaj származékot, latexmentes és parfümmentes is.

Mindkét babám érzékeny bőrű, de ez nem dörzsöli ki a popsijukat és nem vált ki semmilyen allergiás reakciót sem.

Amellett, hogy a gyerekek számára jók, a környezet számára is, hiszen kb. 70% -ban lebomlanak, ami elég egyedülálló teljesítmény a pelenkapiacon. A gyerekek hosszú időn keresztül elvannak ebben a kertben, és jóval kevesebbszer kell őket így pelenkáznom.

És mivel kötöm le a gyerekeket, miközben én kertészkedem?

Szerencsére bennük is jelen van a növények szeretete, és szívesen segítenek nekem a gondozásban, érdeklődnek az újdonságok iránt. Viszont, mint minden gyereknek, nekik is szükségük van másféle impulzusokra is, és különböző játékokra. Szeretem az olyan játékokat, amik amellett, hogy szépek, hasznosak is, ezért rágókából is valami ilyesmit szerettem volna nekik vásárolni. Az imaginebaby.hu -ról rendeltem egy rágómakit a kislánynak és egy rágószauruszt a dínómániás kisfiúnak, amikkel nagyon jól jártunk.

A gyerekeknek nagyon tetszett a két állat, amit 3 hónapos kortól 3 éves korig ajánlanak, és nekem is nagyon tetszett az, hogy a fogfájásukat is tudtam ezzel csillapítani.

A rágóka feje dudoros, oda szoktam nekik kenni a fájdalomcsillapító gélt, így az közvetlenül a fájdalom helyén fejti ki hatását. Továbbá, úgy vettem észre, hogy a gyerekek motorikus képességeit is fejleszti az, hogy ezzel játszanak.

Egyszerű a tisztítása is!

Mosógépben is mosható a rágóka, ami nagy könnyebbséget jelent, hiszen a legtöbb játék ezzel szemben kipurcanna a géptől és nem lehet őket normálisan tisztítani. Ezt viszont különösen fontos, hiszen a szájukba veszik. Ezen termék esetében is igaz, hogy minőségi anyagból készült, hiszen nem tartalmaz semmilyen BPA anyagot, emellet FDA és CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Egyébként az is fontos, hogy ez elég nagy ahhoz, hogy véletlenül se tudják lenyelni, és nincsenek levehető alkatrészei, így a fulladásveszély sem áll fenn.

Ajánlom mindenkinek, hogy nézzen szét az Imaginebabyn mert sok problémára van megoldásuk, a bloguk is hasznos információkat tartalmaz, és garantáltan kiváló minőségű dolgokat forgalmaznak.