Női táska a növényboltban

Évek óta van egy virág- és növénykereskedésem, számtalanszor segítettem már megtalálni a vásárlóknak azt, amit keresnek. Ha éppen nem tudták, mit is szeretnének pontosan, akkor mindig megtaláltam a hozzájuk illő virágot. Néha persze én is elfogadtam tőlük a segítséget, vagy a jó tanácsot, ha éppen nekem volt szükségem valamire. Furcsa, de amennyire én eltalálom, hogy mi kell a vevőimnek, úgy ők is tudják, nekem mi kell. Mintha kiismertük volna egymást a vásárlások alkalmával.  Például egy nagyon kedves visszatérő vásárlóm segítségével lettem egy női bőr válltáska büszke tulajdonosa. Ehhez persze először egy szerencsétlen baleset vezetett.

A virágkereskedésem meglehetősen nagy területtel rendelkezik, így idővel már egy üvegházat is tudtam építtetni, ahol lehetőségem van helyben termeszteni bizonyos növényeket. Sűrűn kísérletezem is ritkaságokkal, nem egyszer keresztezek is növényeket. Van, amikor az új szerzemény egészen picike, és elfér a táskámban is. Felkészülve minden lehetséges szerencsétlenségre, a ritkaságokból is igyekszem több példányt beszerezni. Legutóbb is egy pár új szerzeménnyel a táskámban érkeztem vissza az üzletbe, addig persze az eladók tartották a frontot. Azonban ahogy beléptem az ajtón, az oldaltáskám beakadt a kilincsbe, és el is szakadt. A táska a földön landolt, én pedig megijedtem, hogy bármi baja eshetett a virágoknak. Gyorsan kinyitottam a táskát, és nyugtáztam, hogy nem történt nagy baj, mindegyik virág épen megúszta.

Mindezt végignézte egy törzsvásárlóm, és egy kicsit ő is megijedt, mert tudja, milyen érzékenyek tudnak lenni egyes ritkaságok. Mondtam, hogy a virágoknak semmi baja, táskát meg majd valamikor szerzek egy másikat. Ugyanis ez olyan csúnyán elszakadt, hogy már megvarrva sem lenne az igazi. A vásárlóm megnyugtatott, hogy ne aggódjak, van egy jó ötlete. Ajánlotta a Bagbox Webáruházát, ahol sok női bőr válltáska között válogathatok. Megköszöntem a javaslatát, és a nap végén utána is néztem a táskáknak.

női bőr válltáska
női bőr válltáska

A vevőmnek igaza volt, itt tényleg megtaláltam azt, amit szerettem volna. Sok fazon, szín és méret között tudtam válogatni. Voltak elképzeléseim azzal kapcsolatban, hogy milyen táskát szeretnék. A virágbolt miatt, mivel mégis ez az image-om része, nem klasszikus női bőr válltáskában gondolkodtam, hanem valamilyen vagányabb darabot tudtam elképzelni.

Szerencsére találtam nekem megfelelő táskát, és nem is gondolkodtam sokat a megrendelésén. Nem éreztem úgy, hogy bármit kockáztatnék. A megrendelés után hamar megérkezett a táska. Eddig is tetszett a weboldalon látható kép alapján, de így, hogy a kezemben tarthattam, azonnal beleszerettem az új táskámba.

Legközelebb már az új női bőr válltáskámban vittem az üzletbe az új szerzeményeimet, és össze is futottam azzal a kedves váráslóval, aki ajánlotta a Bagbox Webáruházát. Nagyon hálás voltam a segítségéért, és hálám jeléül megígértem, hogy a következő sikeres növénykeresztezésem róla fogja kapni a nevét, és persze majd ő is kap belőle egy példányt.