Váratlan probléma történt, de nem állt le a kertészet emiatt

A legjobb barátnőmnek van egy kertészete. Pár évvel ezelőtt nyitotta meg, és nagyon hamar felfutott. Valószínűleg az lehetett ennek az oka, hogy olyan helyen nyitotta meg, ahol ilyen lehetősége nem volt az embereknek, mármint arra gondolok, hogy azon a környéken nem volt előtte olyan hely, ahol az emberek a kertészethez kapcsolatos dolgokat meg tudták volna venni.

Csodálatos kertészet, nagyon tágas és színes. Az ott dolgozók is nagyon kedvesek és a vásárlók teljes mértékben odavannak ezért a helyért. Nemrég történt egy váratlan baleset. A barátnőm éppen áruért ment volna valahova a külvárosba, de belement valamibe az úton, és az egyik gumiabroncsa tönkrement.

A mai napig nem tudjuk, mi volt az, viszont akkora volt rajta a lyuk és a „sérülés”, ha lehet ezt így mondani, hogy életveszélyes lett volna vele közlekedni. Azonnal odatelefonált a kertészetbe, és megkérte az egyik kollégáját, hogy valaki üljön be azonnal a céges kocsiba és menjen el az áruért, mert ő nem tud.

Muszáj volt minél hamarabb megoldania ezt a problémát, mert neki minden nap szüksége van a kocsijára. Tudom, hogy ez milyen komoly dolog, a munkámból kifolyólag nekem is szükségem van napi szinten az autómra. Felhívtam az autószerelőmet, akinek elmondtam, mi a gond. Elmesélte, hogy egy hete volt nála egy kuncsaft, aki akkor vett téli gumikat és megmutatta, honnan rendelte, mert nagyon meg volt elégedve velük.

Az autószerelőm, Béla át is dobta egyből üzenetben a weboldalt, amit mutatott neki a kuncsaftja. Először megnéztem én otthon, nem akartam csak úgy valamit odadobni a barátnőm orra elé, amiről azt se tudom, mi az, de megoldásként kínálom neki.

Ez egy olyan oldal, ahol interneten és telefonon keresztül is egyaránt lehet gumiabroncsokat rendelni. Amikért vagy elmész személyesen a megadott átvételi pontok valamelyikére, vagy házhoz szállítást kérsz 1190 forintért gumiabroncsonként. A kínálat nagyjából 30.000 autógumiból áll, tehát elég nagy a választék. Van az oldalon téli gumikereső, ez gondoltam, biztos jól jön majd neki, mert biztos, hogy nem tudja, milyen gumikra van szüksége, nem tudok róla, hogy ennyire expert lenne a témában. Nagyjából átfutottam az oldalt, aztán átküldtem a barátnőmnek.

Még aznap megnézte ő is. Tüzetesen átolvasott mindent, és tényleg szüksége volt arra a keresőre, úgyhogy gyorsan ki is kereste, neki milyen gumikra lenne szüksége. Elég hamar megtalálsz mindent az oldalon, könnyen kezelhető, így miután mindent elolvasott, azonnal meg is rendelte azt az egy gumiabroncsot, amire szüksége volt.

Házhoz szállítást kért, mert nincs ideje arra, hogy elmenjen érte, de elég hamar megkapta őket. Aztán az autószerelőm el is vállalta, hogy gyorsan felrakja neki a gumit, hogy ne kelljen még azzal is szenvednie, hogy autószerelőt keres. Annyira meg volt elégedve az autószerelővel, hogy meg is beszélték, hogy hozzá fog járni.

Így aztán a probléma is megoldódott. Még szerencse, hogy nem volt ebből akkora káosz, ami miatt az üzlet is leállt volna. Mert hát hiába volt akkor tél, ugyanúgy jöttek a vásárlók.