Babakocsi a kertünkből

Miután beköszöntött a tavasz úgy döntöttünk, hogy felújítjuk a kertünket, új gyep és bukszusok, évelő és egynyári növényeket szerettünk volna beültetni az előkertünkbe. Nagyobb tujákat, fenyőket pedig a hátsó füves részre. Fel is kerestünk egy kertészt, akinek kapcsolatai végett a növények beszerzése jutányosabb áron történt. Meg is beszéltük, hogy mit hova képzelünk el az a növény, ott jól fogja érezni magát, vagy több napfényre lesz szüksége. Átbeszéltük, hogy mely növényeknek mekkora a vízigénye, locsolási rendszert alakíttattunk ki, valamint hagytunk helyet egy kerti tónak, amit majd a későbbiekben szeretnénk kiásatni és halakkal, vízi növényekkel benépesíteni. A kertész nagyon rendesen és szakértelemmel vetette bele magát a munkálatokba, a részeredményekkel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Az előzetes referencia kertjeit megnézve, lelki szemeink előtt láttuk, hogy a mi kertünk is csodálatosan fog kinézni.

Ekkor állt elénk kertészünk, hogy neki most rögvest munkadíj előlegre van szüksége, ugyanis pár hónapon belül megszületik a gyermeke és most találtak az interneten babakocsikat olcsón, és meg szeretnék venni az érkező gyermek számára, ehhez most pénzre van szükségük.

Nagy szemekkel álltunk előtte, hogy mégis mire gondol és biztos átverne minket, hogy többet nem is látjuk, és ott maradunk félkész kerttel. Valamint az is felvetült bennünk, hogy kertészünk egy jól irányzott kampányfogásnak dőlt be, hogy felugrott internetes hirdetésben, hogy babakocsik olcsón, és valami rossz minőségűt rájuk sóznak majd.

Aztán felvilágosított minket, hogy ez egy remek lehetőség prémium kategória babakocsit venni olcsó áron. Pont olyat találtak, amilyet elképzeltek maguknak. Multifunkciós babakocsit kerestek, hogy tartozéka legyen egy mózeskosár, egy babaüléses és egy sport üléses felső rész. Nagyon megörültek, hogy ezt a kombinációt megtalálták, ezen felül még számukra fontos egy babakocsinál, hogy az azt alkotó elemek környezettudatosan legyenek felhasználva, kevés műanyag felhasználásával. És ebben a babakocsik olcsón címszavú hirdetésben találtak egy remek kocsit, ami színvilágilag és összetételileg is megfelel részükre.

A mózeskosár részben, eredeti kókusz héjból készült matrac, mely rendkívül egészséges, és jó tartás biztosít már a kezdetektől a baba számára. Keményebb matrac, de az orvosok ezt a fajtát ajánlották. Valamint fontos, hogy a belső része pamutból készüljön, mely baba bőrbarát, nem okoz allergiás reakciókat.
A babakocsi anyaga kívülről vízlepergető, ami egy kis eső után nem nedvesedik át.

Masszívabb 360 fokban forgó kerekekkel rendelkezik, melyek fixálhatóak is, attól függően, hogy milyen útviszonyok mellett használják.

Sokat utaznak, ezért szem előtt tartották, hogy a babakocsi váza könnyű legyen, lehetőség szerint alumínium és ezen az oldalon található kocsik mind ilyen anyagból készültek. Könnyen összecsukhatóak, és kis helyen, egyszerűen tárolhatók.

Tényleg nagyon kedvező ajánlatokat találtak az oldalon a babakocsik olcsón címszó nem volt álhír. Kinézték az online felületen melyik is lenne számukra megfelelő.

És a holnapi nap folyamán bemennék személyesen az üzletbe nyitvatartási időben, hogy szemügyre vegyék, megtapintsák, hogy mennyire is minőségiek az anyagok, milyenek a teszttúrák. Nagyon vonzza őket az, hogy fogantyúkat is bőr borítja, hogy télen, nyáron kellemes a tapintásuk. Ezeket az apró részleteket, vennék szemügyre, és ha úgy alakulna, és kapna tőlünk előleget, ott személyesen az üzletben meg is vennék, ezt a nagyon kedvező árú, és prémium minőségű babakocsit.

Mi engedtünk, és előleget adtunk számára.

Következő munkanapján nagy boldogan újságolta kertészünk, hogy mennyire fantasztikus babakocsit vettek, nagyon olcsó, kedvező áron. Teljes odaadással és áhítattal beszélt a beszerzett tárgyról. Elmesélte, hogy az eladó, kiszolgáló személyzet is mennyire kedves és segítőkész, első gyermekes családokkal szemben. Minden kérdésükre készséges választ adtak, és tanáccsal is ellátták őket, nem csak a babakocsi használatával kapcsolatban. Nagyon szakszerűen megmutatták számukra, hogy is működik egy felső csere vagy éppen hogyan kell összecsukni és szállítani a kerekes alsó részt.

Amennyiben nekünk is babánk születne azt mondta, nyugodt szívvel ajánlja azt a babakocsi kereskedést, ha jót, minőségit és olcsón szeretnénk majd hozzájutni az álom kocsihoz.

Mi pedig nagyon örültünk, hogy kis bizalmat adtunk neki és ezek után is folytatja a kertünk építését.