Új céges pólónk lesz

Immár 8 és fél éve dolgozom egy nagyon jó barátom szüleinél. Ez egy családi vállalkozás, Budapesthez közel. Talán eddigi életem legnagyobb mázlija volt ez, hogy elkezdhettem ebben a növényboltban dolgozni. Előtte egy multinál voltam kishal, itt viszont szabad teret adnak az innovatív ötleteimnek. Számomra nagyon fontos, hogy gondolkozhassak, és az is, hogy hagyjanak kibontakozni minden területen.

Ezúttal nagyot durrantottan…

Mindig is szerettem az egységességet, éppen ezért kerestem rá, vajon milyen online shopban lehet kapni a mi kis növényboltunkba való staff-os pólót. A póló nyomtatás egy olyan ötlet volt a részemről, ami sokkal profibbá tesz minket. Nem gondoltunk mi bonyolult dologra, egy sima fehér, galléros pólót szeretnénk, amin elől, bal oldalt a cég logója található, hátul nagy betűkkel meg a növénybolt neve, vagyis Paréj-kert. Legyen letisztult és kényelmes egyben. Miután póló nyomtatásban a lolmarkt.hu nevű weboldalt találtuk a legjobbnak, ezért biztos lett, velük szeretnénk megcsináltatni az első céges pólóinkat.

Bevallom, amikor először jártam a weboldalukon, akkor megláttam, hogy van Chernobyles pólójuk is, amin a mostanság közkedvelt mondat szerepel: „Nem jó, de nem is tragikus.”. Ugyan nem néztem még végig a sorozatot, de máris beszippantott mindenkit a növényboltban. Sokat beszélünk róla, mint mindenki más, aki látta, vagy elkezdte. Tetszett, hogy a lolmarkt.hu ebben vette gyorsan a lapot, és már a honlapjuk megnyitása utána, egyből ezeket a pólóikat kínálják a számunkra.

Lehet, hogy rendelek majd a céges pólókon kívül is valamit?