Nem is baj, hogy elköltözött mellőlünk a telefonos, találtam jobbat!

A növényboltom, ahol dolgozom, régebben nagyon jó helyen volt a városon belül. Elég frekventált volt ez a rész, tele volt üzletekkel, és a környező boltok is bevonzották az embereket. Volt például egy gsm is mellettünk, aztán ruhaboltok, pékség stb., de sajnos az utóbbi időben már ez nem így van. Majdnem minden bezárt, elköltözött innen, és kevésbé színvonalas már ez a rész, mint korábban. Kezd ez a terület lenni az új nyolcadik kerület, aminek egyáltalán nem örülök.

Bár a növénybolt nagyon jól megy továbbra is, ez annak köszönhető, hogy régóta itt vagyunk, ismernek minket, és elterjesztették az emberek már az ismerőseik közt is a hírünk, így gyakran messzebbről is inkább ide jönnek növényekért. Ez a mi nagy szerencsénk, másként nem tudom mihez kezdenénk!

Az összes üzlet közül a telefonos hiányzott a legjobban amúgy, mert gyakran akad gond a lányom telefonjával, így szerintem ha utánanéznék, kiderülne, hogy az iphone 11 kijelző csere az, amire a legtöbbször kerestem rá az évek alatt. A durva pedig az, hogy egy hónappal ezelőttig, nem is találtunk jó szervizet! Nem viccelek, egyikkel se voltunk elégedettek, csak azzal, amit egy hónapja saját telefonom miatt kerestem fel!

Az egyik ismerősöm ajánlott egy nagyon jó szervizet a 11.kerületben, ahol sokkal gördülékenyebb minden, mint bárhol máshol!

Miután mondta a nevüket, azonnal rá is kerestem a neten az oldalukra, és először nem hittem a szememnek az információk láttán. Azt ígérték, hogy villám gyorsasággal, akár 1 óra alatt képesek megjavítani a telefonokat, táblagépeket, ráadásul mindezt kiváló minőségben. Először kicsit szkeptikus voltam, hogy ennyi idő alatt hogy végezhetnének minőségi munkát, de gondoltam, adok nekik egy esélyt.

Mire volt szükségem? Természetesen arra, amire mindig mindenkinek, ez pedig nem más, mint az iphone 11 kijelző csere. Hiába vigyáztam a telefonomra, végül engem is utolért a baj. Felhívtam őket, hogy foglaljak időpontot, de azt mondták, nincs rá szükség, menjek csak be és rövid időn belül készen is leszünk. Rendkívül kedvesek voltak, és tényleg el is készültek a telefonommal 1 óra alatt.

És ami a legmegdöbbentőbb, hogy hiába voltak gyorsak, ez nem ment a minőség rovására, sőt! Ennyire profi munkát még nem láttunk! A lányom cserélt kijelzője sokkal rosszabb minőségű, mint az eredeti volt, mind a színek, mind az érzékelés tekintetében. Az én telefonom viszont, amit itt szervizeltek, pont olyan, mint új korában! Kifaggattam őket, hogy ez mitől lehet, és a következőket válaszolták:

Míg a többi szervizben csak utángyártott kijelzőkkel próbálnak ügyeskedni, ők megtalálták az egyetlen jó megoldást iphone 11 kijelző csere esetén!

iphone 11 kijelző csere

A titok nyitja pedig az, hogy rájöttek, hogy Apple által gyártott kijelzőkhöz gyakorlatilag lehetetlen hozzájutni, mivel nem értékesíti őket külön az Apple. Ennek értelmében a szervizek utángyártott kijelzőkkel dolgoznak, amik silány minőségűek, így konkrétan, ha egyszer betörik a kijelzőnk, és ilyenre cserélik, az már sosem lesz a régi.

Ezt megelőzve, az Lcdfixesek maguk gyártják a kijelzőket, amik sokkalta jobb minőségűek, és egy speciális technológia segítségével gyári minőségű kijelzővel szolgálnak. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy azok a kijelzők, amelyeken csak az üveg sérült, de működésük szinte hibátlan, csere helyett felújításra kerüljenek. Ez egy nagyon érzékeny folyamat, amit csak is ezzel a technológiával lehet precízen kivitelezni.

És az árról még nem is beszéltem! Ezzel kapcsolatban is kellemes meglepetés ért.

Az oldalon már tájékozódtam mielőtt bevittem volna a telót, hogy mennyibe fog fájni ez a folyamat, és azt gondoltam, ez korrekt ár érte, ha tényleg ennyi lesz, de számítottam rá, hogy valójában drágább lesz majd, csak nem frissítették az oldalt, vagy ilyesmi. Legnagyobb meglepetésemre viszont nem ez történt, hanem annyiba került, amennyit írtak!

Az árat az időtartamhoz mérten is alakították ki, például van olyan opció, hogy iphone 11 kijelző csere gyári, felújított verzióval, amit én is igényeltem. Kicsit olcsóbban megcsinálják ezt utángyártottal is amúgy, továbbá akkumulátor, kamera lencse és hangerő vagy bekapcsoló gomb csere is szerepel a repertoárban.

Valamint azon sem kell aggódnom, mi van, ha megint tönkremegy a dolog, vagy azon, hogy elvesznek -e majd az adataim.

Ugyanis a kijelzőcserékre élettartam garancia érhető el, így ha bármi gigszer lenne, akkor sem kellene kétségbe esnem. Ezen felül az adatokat sem kell letörölni szerviz előtt, és ők is úgy dolgoznak, hogy ne történhessen meg hogy elvesznek. Elvégre mindenkinek fontosak a jegyzetei, a képei, videói, melyek személyes pillanatokat, emlékeket örökítenek meg, és fájó szívvel lehetne csak búcsút venni tőlük.

Bár egy kijelzőcsere esetén azért erre kevés esély van, hallottam már rémtörténeteket más szervizek esetén. Komolyabb problémák esetén pedig fokozottan fenn áll a veszély. Arról nem is beszélve, hogy egy laikusnak nem olyan egyszerű egyik helyről a másikra átcsoportosítani az adatait. Például én sem tudnám, hogy lehetne ezt gyorsan, biztonságosan és praktikusan megoldani. Valószínűleg órákba telne, mire találnék megoldást magamtól, és őszintén szólva, nem erre szeretném pocsékolni a drága időt.

Tehát gyakorlatilag minden felmerülő félelmet eloszlatnak.

Már én is továbbajánlottam azóta őket, hogy ilyen pozitív tapasztalataim voltak

Most már, mint említettem, egy hónapja annak, hogy eltört a kijelzőm és ők megjavították, és azóta tökéletesen működik a telefonom. Nem lenne túlzás azt állítani, hogy tényleg olyan, mintha mi sem történt volna vele!

Nagyon megérte elvinnem hozzájuk, szóval valamilyen szinten örülök is, hogy kicsit messzebb kellett mennem, és nem a szomszéd üzletbe vittem át, mert ott biztosan nem végeztek volna ilyen profi munkát, pláne ennyi idő alatt.

Azt hiszem, ebben az esetben is igaz az, hogy néha megéri kicsit többet menni, annak érdekében, hogy azt kapd, amit igazán szeretnél. Hiszen ez biztos, hogy jó minőségű. Így már teljesen megértem a vásárlóinkat is, akik messzebbről járnak ide.

Előző héten az egyik vásárló pont leejtette a telefonját, és elég durván betört így a képernyője. Azonnal ajánlottam is neki ezt a klassz szervizet. Elmeséltem neki a saját tapasztalataimat velük és a lányom tapasztalatát más szervizekkel, ami teljesen meggyőzte őt, így be is vitte a telefonját az ajánlott szervizbe. Pont a minap járt nálam ez a vásárló, és meg is köszönte a tanácsot, mert neki is nagyon bevált a hely, és újra szuper a kijelzője így.

Nem csodálkozom, hogy neki is bevált, mert nagyon megbízhatóak, hitelesek, és ár érték arányban ők kínálják a legjobb megoldást a telefonokkal kapcsolatos problémákra. Az pedig már csak egy plusz, hogy kedvesek és ügyfél központú is a hozzáállásuk, ami manapság olyan ritka, mint a fehér holló.

Ajánlom őket mindenkinek, aki valódi megoldást keres!