Eladó lakások Budapesten és a napi sportolás kapcsolata

Évek teltek el, mire ténylegesen rá tudtam venni magam, hogy aktívan végezzek valamilyen sportot. Nehéz rávenni magunkat olyan dologra, amitől egy ideje nagyon elszoktunk, és noha tudjuk, hogy létfontosságú az egészségünk megőrzéséhez, mégis két munka, barátnő, meg barátok között nehéz arra időt szakítani, hogy napi 1 órát arra szánjak, hogy a testem és lelkem ép, és kellőképpen rugalmas legyen.

Természetesen ehhez az étrend megváltoztatása is szükséges volt, hiszen nem zabálhat az ember csak úgy teli pofára mindent, következmények nélkül. Ismerni kell a saját testünk szükségleteit, és olyan mennyiségben kell a szükséges tápanyagokat bevinni a szervezetünkbe, amik elegendőek ahhoz, hogy egy nap, mint nap sportolásra is használt szervezetet kellőképpen ellássuk energiával.

Ám ehhez is idő kellett, hogy utánajárjak, melyik vitaminból milyen mennyiség szükségeltetik, milyen típusú ételt a nap melyik részében érdemes fogyasztani, mik azok a kaját, amiket mindenképpen kerülnöm kellene, és mik azok, amik szinte bármikor jól jönnek. Bár ehhez elegendő volt néha a telefonon, vagy a gépen olvasgatni és szépen összerakni a teljes képet. A napi 1 óra sportoláshoz viszont egy költözésre volt szükség. Ugyanis már évek óta Budapesten dolgoztam, ám vonattal jártam be egy nem messzi kisvárosból oda, ez pedig így is napi 3 óra utazást jelentett.

Hamar be kellett látnom, hogy csak akkor lesz itt idő a sportolásra, ha beköltözünk a városba és az utazással nyerünk rengeteg időt. Hát be is írtam a keresőbe, hogy „eladó lakások Budapesten”.

És jöttek szembe az ilyen meg olyan cégek, és vállalkozók, hogy bízzam meg őket ezzel a feladattal, sikerrel fogok járni, csak kicsit kell fizetni! Jelenleg az ingatlanárak olyan magasak Budapest környékén, hogy eszem ágában nem volt még többet fizetni annál, mint ami a lakás ára lenne, szóval kizárt volt, hogy plusz költsek ilyesmire.

Továbbá olyan hatalmas ez a város, hogy az eladó lakások Budapesten és közvetlen közelében jóval nagyobb halmazt tesznek ki, mint bármelyik város az országban. Emiatt döntöttem úgy, hogy apróhirdetéseket fogok böngészni, idővel úgyis megtalálom magamnak azt a lakást, amire szükségem, van, ha pedig mégsem történne ez meg, akkor feladok magam egy ilyen hirdetést!

Így keveredtem erre a felületre, ahol díjmentesen lehet hirdetéseket feltenni és azok között böngészni.

Eleinte nagyon elszállt a fantáziám. Olyan lakásokat kezdtem el nézni, amik nagyobbak voltak annál, mint amire szükségem van. De így is találtam egy felújítandó, alacsony árut, de mire felvettem a kapcsolatot az eladóval, akkor kiderült, hogy pont le tervezi venni a hirdetést, mert már lett egy megbízható vevője. Ez kicsit elszomorított eleinte, de aztán újult erővel fogtam bele ismét a keresésbe.

Azért viszonyulok ilyen nagy bizalommal ehhez az oldalhoz, mert folyamatosan törekednek arra, hogy egy biztonságos, megbízható oldal legyenek, ahol csak olyan emberek hirdetnek, akik semmilyen átverésen nem gondolkodnak, hanem csak simán egy jó fej vevőt keresnek maguknak, akinek tovább tudják adni az ingatlanjukat, vagy tárgyaikat. Ez úgy lehetséges, hogy folyamatos kapcsolatban állnak a rendőrséggel és igyekeznek kiszűrni a nem megbízható embereket, és az átverős hirdetéseket, amivel kihasználják az emberek jóhiszeműségét.

Ezt úgy valósítják meg, hogy a weboldal házirendje szerint minden kommunikáció az eladó és a vevő között az általuk őrzött felületen kell, hogy megtörténjen. Hiszen ha privátban te felveszed a kapcsolatot valakivel, aki átver később, akkor nem a weboldalon keresztül teszed ezt, tehát nincs mi alapján megfogni az illetőt.

Lehet kártyával is fizetni, tehát egyáltalán nem kötelező a csak és kizárólag készpénzzel történő fizetés. Lakásvásárláskor sokan szeretik a készpénzt, mert azonnal és hű de jó, de mindenki tudja, hogy nagyobb készpénzzel sosem túl kényelmes és megnyugtató rohangálni a városban…

Ám mi az, amitől egy apróhirdetéses oldal hasznossá tud válni? Úgy gondolj rá, mint egy tematikus , részletes keresőre. Ahol laksz és amilyen területen szeretnél ingatlant, jelent esetben eladó lakások Budapesten a cél, így arra van esélyed, hogy az által kiszemelt környéken tudj találni egy pöpec lakást, és azonnal fel is tudd venni a kapcsolatot a tulajjal, anélkül, hogy bármilyen közvetítővel, vagy céggel fel kellene venned a kapcsolatot. Régi szép időkre emlékeztet, ugye?  Amikor még úgy vettek lakást az emberek, ahogy egy ilyen weboldalon zajlik virtuális formában.

Amikor feltöltesz egy hirdetést, akkor egyben regisztrálsz is az oldalra, ezzel leegyszerűsítették a belépési folyamatot, így nagyon hamar eljut az ember oda, hogy végre feltegyen egy hirdetést.

Arról nem is beszélve, hogy ez neked semmibe sem fog kerülni! A hirdetések feltöltése egy díjmentes szolgáltatás, ennél olcsóbb nem is lehetne, a régi, újságokban kirakott apróhirdetésnél is jóval olcsóbb dolog, mert azért anno fizetni kellett valamennyit.

Ám ha nagyon gyorsan szeretnénk eladni valamit, akkor lehet választani a kiemelési funkciót is, aminek a következtében egy kisebb összegért cserébe kiemelt hirdetést fogunk kapni, ami több emberhez fog eljutni.

Nekem a Budapestre költözés lett az, ami segített a sportolás aktív megvalósításában, hiszen már nem kell annyit utaznom minden nap.