Penny akciós újság is érdekelhet attól, hogy fanatikus növénytartó vagyok

Annak ellenére, hogy lakásban lakom, imádom a növényeket, és igyekszem mindig felkutatni egy-egy ritka, vagy nehezen beszerezhető fajtát, és gondját viselni. Tudom, az erkély nem feltétlenül pótolja az őserdőt vagy a szavannát, de azért én igyekszem a lehető legtöbbet megtenni értük. Akárcsak magamért, hiszen ha már a növényeimet igyekszem jól tartani, akkor a saját testem táplálása sem lehet másodlagos! Azt nem mondom, hogy libamáj pástétomon és kaviáron élem mindennapjaimat, sőt, igyekeznem kell ott szorítani a költségeken, ahol csak lehetséges, éppen ezért képezik szerves részét a fogyasztási szokásaimnak az akciós termékek. Az, hogy a Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldal mekkora segítségemre van, már csak a hab az akciós tortán.

Van nekem egy kedvenc növényboltom, ahová nagyon szívesen és rendszeresen térek be földért, tápért, védőcseppekért, cserepekért, meg hasonló ügyekben. Kedves és barátságos az eladó, mindig el tudunk beszélgetni egy kicsit a növénytartásról, nevelésről, gondozásról. Néha kölcsönösen adunk egymásnak tippeket, ha netán van olyan dísznövény, amit az egyikünk ismer, de a másikunk nem. Néha még bevásárlás után vagy előtt csak azért nézek be, hogy egy kicsit beszélgessünk, és nincs is szándékomban venni semmit. Úgyis otthagytam már nála egy kisebb vagyont, ezek után hadd látogassam meg néha csak úgy.

Ha nem a növényeknek, hanem magamnak megyek vásárolni, akkor rendszerint a bedobott akciós újságok alapján szoktam összeállítani, hogy mi mindenre van szükségem, van-e közötte olyan, ami akciós, és jó áron tudnám beszerezni. Csakhogy megesik, hogy valaki vagy lenyúlja az újságomat, vagy ki sem kézbesítik, így időről időre megesik, hogy ott helyben kell mindent megnéznem és kitalálnom, hogy mire van szükségem. Persze, ezzel sincs baj, de ha előre tudom, hogy mi a cél, akkor sokkal több időt is meg tudok spórolni. A Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső ebben van immáron nagy segítségemre, így ugyanis nem vagyok a papírújsághoz kötve, és meglepő módon ezt is a növényboltosnak köszönhetem.

Éppen készülődtem elmenni a Pennybe bevásárolni, amikor feltűnt, hogy hiába keresem az aktuális újságot, nem találom sehol. Felforgattam érte majdnem az egész lakást, még a kukába is benéztem, hogy véletlenül nem azt használtam-e tévedésből alátétnek átültetéskor, de semmi. Még a kukában se volt nyoma. Annyira azért nem tartottam fontosnak a dolgot, hogy átkopogjak a szomszédhoz az ő példányáért, de ettől még nem voltam feldobva, hogy mehetek megint felkészületlenül. Mindegy, gondoltam, előtte betérek a növényboltba, hátha ott találok valamit, ami felvidít. Így is tettem, úgyis el kellett valakinek mondanom a mérgem tárgyát.

A boltba betérve szokás szerint köszöntöttük egymást a kedvenc növényes emberemmel, és beszélgetésbe kezdtünk. Van-e valami újdonság, hallott-e valami érdekeset, tudja-e, hogy a filoxéria lakásban is megtámadhatja-e a növényeket, meg ilyesmit. Aztán elpanaszoltam neki, hogy hogy jártam, mennék éppen a közértbe, de vagy elcsórták az újságomat, vagy meg se kaptam, és ez rendszeres. Na, erre csak annyit mondott, hogy most tegyük kicsit félre a növényeket, mert nagy segítséget tud nekem nyújtani. Egészen kíváncsivá tett, mondanom se kell.

Elővette a telefonját, és a Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső szavakra keresve megnyitott egy oldalt, ahol online, lapozható formában az összes reklám és akciós újság, többek között a Pennyé is fent van, mindig frissítve az aktuálisra! A szemem majd’ kiesett a csodálkozástól, nem is gondoltam volna, hogy ilyen is létezik! Nem hiába, találékony népség vagyunk. Gyorsan megnéztem, hogy mi az oldal címe, és leírtam magamnak jegyzetbe, hogy ne felejtsem el két lépés után a boltból való távozáskor. Gondoltam, otthon átnézem, most nincs időm hosszasan lapozgatni. Megköszöntem a segítséget, és mentem dolgomra.

Otthon aztán valóban kikerestem az ajánlott weboldalt, és legnagyobb megdöbbenésemre valóban ott voltak a Penny Újságok – Online lapozható formában | Akcióleső oldalon, és az aktuális mellett a régieket is át lehet böngészni. Biztos ez is jó lesz még valamire később. Mindenesetre én nagyon örültem, mert innentől kezdve nem vagyok rászorítva arra, hogy a papír újságot kelljen várnom, néznem, őrizgetnem. Akár még magában a boltban is belenézhetek, hogy ki tudjam puskázni, mi is nem akar az eszembe jutni. Nagyon hasznos oldal, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kényelmesebb megoldásra vágyik!