Az Rdealer segítségével készül a nyárra a szomszéd cukrászda

A 6. kerületben van egy kis növényboltom, közvetlenül egy cukrászda mellett. Már nagyon régóta bérlem ezt az üzlethelyiséget, és a környező boltok tulajdonosaival is sikerült jó szomszédi viszonyt kialakítanom. Különösen a mellettünk lévő cukrászdát üzemeltető hölggyel, Sárával ápolok jó kapcsolatot.

A minap mesélte, hogy már gőzerővel készülnek a nyárra és a jó időre, ezzel együtt pedig a fagyis szezonra is. Ehhez pedig be akartak szerezni egy új, nagyobb fagylaltvitrint, mint ami jelenleg van nekik. Ezt az új vitrint az Rdealer nevű cégtől szerezték be, akik különböző nagykonyhai, illetve sütőipari, húsipari, cukrászati gépeket és eszközöket forgalmaznak. Sári mesélte, hogy az Rdealer használt és új állapotban lévő gépeket is árusít. Mivel a használt termékekre még így is kínálnak 3 hónap garanciát, és nagyon kedvező áron kaphatóak, ők inkább egy ilyen használt fagylaltvitrin megrendelése mellett döntöttek.

Az Rdealernél pedig a használt még nem jelenti azt, hogy leharcolt. Ezek a gépek, legyen szó italhűtőről, dagasztógépről, fagylaltfőzőről vagy akármi másról, még használtan is remek állapotban vannak. Sári le is adta a kinézett fagyis vitrinre a rendelését, hiszen már nem is maradt több kérdése. Amivel az Rdealernek viszont abszolút sikerült őt lekenyereznie, az az volt, hogy a vitrin elszállításában is vállalták, hogy segítenek neki. Sári elmondása szerint a következő héten már meg is érkezik az új fagylaltvitrin. Nem egyszerű dolog egy cukrászdát felügyelni, és közben Tapolcára utazni egy fagyis vitrin átvételére. A cég ugyanis tapolcai, és itt található a bemutató termük is.

Én magam nem vagyok annyira érdekelt a vendéglátóiparban és a konyhai gépekben, de azért még én is felnéztem az Rdealer oldalára. A fiam ugyanis egy éttermet menedzsel, és még jól jöhet neki is, ha ismeri ezt a céget. Át is küldtem neki az oldal linkjét, hátha még a jövőben ők is rendelnének tőlük. Ahogy nézelődtem az oldal kínálata között, azon gondolkodtam, hogy mennyivel egyszerűbb is lenne az élet, ha az én konyhám is ilyen csúcsminőségű olasz konyhai gépekkel lenne felszerelve. Ahogy elnéztem, szinte az étel előkészítésének és megfőzésének/sütésének minden lépése gépesíthető, amivel rengeteg időt lehet megspórolni, főleg egy nyüzsgő éttermi konyhában.

Ha esetleg te is egy ilyen konyhai közegben dolgozol, akkor javaslom neked, hogy látogass el az Rdealer oldalára. Még egyszer te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy hirtelen kell új konyhai gépet beszerezned. Én viszont személy szerint inkább megmaradok a növényeimnél.