Bármilyen boltnak jól jön a megfelelő vállalatirányítási rendszer

Vállalkozni nem kifejezetten egy egyszerű és pihentető dolog. És ezt nem csak én állítom, hanem rajtam kívül még sok ezer ember, akinek a mindennapi kenyere múlhat a cége megfelelő irányításán, kezelésén, szervezésén. Nekem csak egy egyszerű kis virágboltom van, nem pedig egy multinacionális kapcsolatokat ápoló, számtalan terméket és kategóriát felvonultató kereskedésem, de még így is el tudom képzelni, mekkora szakértelem, mennyi energia és emberi erőforrás lehet szükséges egy olyan fenntartásához. Valószínűleg erre érezhettek rá a szoftvergyártók is, amikor elkezdtek cégeknek, vállalkozóknak programokat készíteni. Egy-egy ilyen vállalatirányítási rendszer elképesztően meg tudja könnyíteni a munkánkat, mellé pedig egy CRM rendszer vagy készletnyilvántartó program összehasonlíthatatlanul könnyebbé teszi az üzleti működést. Bele se merek gondolni, hogy régen hogyan tarthattak egyben az enyémnél sokkalta nagyobb üzleteket, vállalkozásokat.

Egy ilyen vállalatirányítási rendszer elsőre kicsit nagyzolónak vagy éppen bonyolultnak tűnhet, pedig nem az, sőt, kifejezetten hasznos szoftver tud lenni! Mi több, ma már gyakorlatilag csak azok nem használnak ilyet, akik nem hajlandóak elfogadni a technika fejlődését, illetve már nem szeretnének utolsó éveikre ilyesmire beruházni. De aki most kezd, vagy éppenséggel aktívan benne van a vállalkozásában, annak kiemelt fontosságú, hogy legyen ilyen segítsége. Egy vállalatirányítási rendszer segít nyomon követni a folyamatokat, rendelkezésünkre áll a szervezésben, a feladatok kiosztásában, és minden olyanban, ami a napi működéshez feltétlenül szükséges. Éppen ezért erősen javasolt minden cégvezetőnek a megvásárlása és a használata.

Kezdetben én sem hittem az ilyesmiben, úgy gondoltam, hogy van a fejemben elég gógyi a dolgaim egyben tartásához. Ám rá kellett jönnöm, hogy ez nagyon nincs így, és mielőbb segítségre van szükségem. Próbáltam Excelben táblázatot vezetni, jegyzeteket készíteni magamnak, memókat írni, de végül úgy éreztem, hogy minden kicsúszik a kezeim közül, bárhogy próbálkoztam. És hangsúlyozom, én csak egy kisvállalkozó vagyok, nem egy több tucat embert foglalkoztató középvállalkozás feje. A lényeg, hogy beláttam: egyedül, saját kútfőből nem fogom tudni orvosolni a helyzetet. Szóval elkezdtem nyomozni, melyik lehet számomra a leginkább megfelelő vállalatirányítási rendszer. Ám azt kellett tapasztalnom, hogy ezer helyen lehet ezeregy véleményt olvasni mindenféle szoftverekről, amiknek a kezelése adott esetben egy akár egy komoly képzést is igényelhet. Arra pedig pont nem lett volna időm és energiám.

Végül aztán rábukkantam az uzletiszoftver.com oldalra, amit valószínűleg a hozzám hasonló megrekedt vállalkozók megsegítésére találtak ki. Mint a neve is mutatja, ez egy kifejezetten cégeknek készített szoftverekkel foglalkozó csapat, akik számos fejlesztővel állnak kapcsolatban, és komoly adatbázisuk van az ilyen programokból. De a szolgáltatásaik ezzel nem érnek véget! A szakértelmüknek köszönhetően elég csak az igényeink összegyűjtése után megkeresni őket, és a munkatársak ezek alapján le tudják szűkíteni a kört csak a számunkra megfelelő szoftverekre. Döbbenetes, nem igaz? Tehát nekünk, vállalkozóknak csak panaszkodnunk kell, ők pedig megkeresik a megoldást!

Egyértelmű, hogy végül őket kerestem meg a vállalatirányítási rendszer problémámmal, az uzletiszoftver.com csapata pedig készségesen segített nekem mindenben. Nem csak, hogy a cégirányításhoz szükséges legjobb programot megkeresték nekem, de mellé még a készletem nyilvántartásához és a teendő-kezeléshez is nagyszerű termékeket ajánlottak! Tény, hogy részemről ez befektetést igényel, de adjuk meg a császárnak, ami a császáré: ezek nélkül nemigen tudtam volna folytatni a boltom fenntartását. Szóval ha valaki hasonló cipőben jár, és vállalatirányítási rendszer kellene neki, akkor az uzletiszoftver.com mindenki megkeresését szeretettel várja!