Növényboltunk és hálánk

Pár évnek ezelőtt családi vállalkozásba kezdtünk és virágüzletet nyitottunk férjemmel. Jól ment az üzlet, délelőtt, ameddig kislányunk oviban volt mindketten tudtunk dolgozni az üzletben, délután viszont felváltva dolgoztunk, egyik nap a férjem, másik nap én vigyáztam a kislányra.

Az óvónénik mind nagyon kedvesek voltak és tudták, hogy ketten visszük az üzletet a férjemmel, így ha netalán késtünk az óvodából, mindig vártak a lányunkkal. Soha nem kaptunk szemrehányást.

Ezt a kedvességet mi is meg szerettük volna hálálni, így úgy döntöttünk, hogy valamilyen módon megajándékozzuk az óvodát.

Arra gondoltunk, hogy kereshetnénk valamilyen játékot a gyerekeknek. Olyasmire gondoltunk, amiből többet is tudunk vásárolni, hogy mindenki egyszerre is játszhasson akár. A másik fontos tényező, amit figyelembe vettünk, hogy valami olyan játék legyen, ami fejleszti a gyermekek készségeit, mint pl. a kreativitás.

Az első dolgunk, mint a 21. század embereinek, az volt, hogy beírtuk a keresőbe: játékok. Majd átfutva az oldalt, találtunk egy webshopot, amelynek kínálata végtelennek tűnt. Úgy gondoltuk, itt biztosan megtaláljuk a számunkra és a gyerekek számára tökéletes ajándékot.

Az oldal nagyon jól működő keresővel rendelkezik, ugyanis kategóriákon keresztül kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk vásárolni, ezen kívül pedig egyéb szűrőket is beállíthatunk böngészésnél.

Mi a kreatív játékok fülön belül keresgéltünk, amikor megláttuk, hogy gyurmákat is árulnak. Kiválasztottuk azt, majd az egyéb gyurma kategóriát és ezen belül is akkora választék volt, hogy nem győztük válogatni.

Végül úgy döntöttünk, hogy megrendelünk 10 csomag hagyományos gyurma készletet, majd hozzárendeltünk még kiegészítő termékeket is, mint példának okáért gyurma kinyomókat. Mindezt hihetetlenül jutányos áron. Mivel ezt szívesen adtuk volna lányunk kezébe is, így meg voltunk győződve, hogy ez a megfelelő adomány.

gyurma

Miután megrendeltük a csomagot, pár napon belül ki is szállították.

Másnap, amikor kislányomért mentem, a gyurmacsomagot vittem magammal, átnyújtottam az óvónéniknek, valamint egy-egy csokrot is kaptak virágüzletünkből, meghálálva, készséges munkájukat. Nagy meglepetést okoztunk nekik, és meghatódva vették át az adományunkat.