Kerti munka közben megint kicserepesedett a szám a széltől…

Nemrég költöztünk be az új házunkba. Egy társasházi lakásból most kiköltöztünk egy kertes családi házba. Az új ház sokkal nagyobb, tágasabb, ráadásul kert is van hozzá, úgyhogy nagyon izgatottak voltunk, hogy milyen lesz a váltás. Viszonylag gyorsan át is tudtunk költözni az új házba, ugyanis a régi bútorainkat ott hagytuk a lakásba, és úgy döntöttünk, hogy ide mindenből újat veszünk. Egész gyorsan be is bútoroztuk a házat.

Mikor már bent volt majdnem az összes bútor, valahogy még mindig úgy éreztük, hogy olyan személytelen a ház. Valami még hiányzik. Ekkor jöttünk rá, hogy egy növény sem volt a házban, márpedig az előző lakás tele volt zölddel. Számomra is, és a párom számára is nagyon fontos, hogy legyenek élő növények a házban, úgyhogy gyorsan el is mentünk venni. Sikerült találnunk rengeteg féle növényt, nagyon sokat meg is vettünk belőlük.

Amint hazavittük és betettük őket az üres helyekre, teljessé vált az otthonunk. Nem is gondoltuk egyébként, hogy ennyit tud változtatni pár növény az ember komfort érzetén. Arról nem is beszélve, hogy a kertbe is ültettünk fákat, zöldségeket és virágokat is, úgyhogy már az is alakul.

Amikor azonban kint voltam sokat a kertben, ugyanis ültettem a növényeket, meg füvet nyírtam, a nagy szél kifújta a számat is meg a bőrömet is, és eléggé kipirosodott. Sajnos elég érzékeny a bőröm, arról nem is beszélve, hogy a szám szinte mindig kicserepesedik.

Nem tudom mitől, hiszen folyamatosan ápolom ajakápolóval, de sajnos nem tudok mit tenni már ellene, egyre inkább kezdem megszokni. Egyébként ez a termék, amit használok az egyik kedvencem, csak úgy, mint a márka. És azok közül, amiket eddig kipróbáltam messze ez a legjobb ajakápoló.

És ezt úgy mondom, hogy én tényleg nagyon sok márka nagyok sok féle ajakápolóját teszteltem már. Az összes közül ez vált be a legjobban. Pontosan annyira zsíros csak, amennyire kell, emellett nagyon jól hidratálja az ajkaimat. Sőt, ha bekenem vele a szám, egyszerűen érzem, hogy csak ápolja, és nem pedig még jobban kiszárítja a szám, mint egyes termékek.

Ugyanis nyílt titok, hogy vannak olyan ajakápolók, amik kifejezetten szárítják az ember száját, hogy még többet vásároljunk belőlük. Én ezért is preferálom inkább azokat a márkákat, amik csak és kizárólag természetes alapanyagokat használnak a termékeik elkészítéséhez. Ezeket hívjuk natúr kozmetikumoknak.

Számomra ez a természetesség elsődleges. Arról nem is beszélve, hogy a honlapon le is írják a pontos összetevőket, hogy melyik termékhez mit használtak, mi van benne. Ez szintén egy nagy pozitívum számomra.

Ugyanis ha szépen le van vezetve egy terméknél, hogy mi van benne, akkor biztosra fogom tudni, hogy nem ártani akarnak nekem, hanem a termék és a márka is a javamat akarja. Én egyébként is rég óta nagy bio és natúr kozmetikum kedvelő vagyok.

A természetességet mindig is jobban értékeltem, mint a mű dolgokat. Hiszen a természet adta növények kivonataival szerintem szinte mindent meg lehet gyógyítani. Arról nem is beszélve, hogy a szervezetünk is sokkal könnyebben fogadja be ezeket az anyagokat, mint az idegen, mesterségesen előállított dolgokat.

Én egyébként a smink termékeimet is ilyen alapon választom meg. A fő szempont, hogy ne legyen tele vegyszerrel. Ugyanis szeretném, ha idősebb koromra is szép és egészséges maradna a bőröm. Nem szeretném tönkretenni azzal, hogy mindenféle olyan természetellenes anyagot kenek rá, ami roncsolja.

Ezért használok natúr kozmetikumokat.