Kivételesen nem növényekre költöttem a bónuszomat, hanem pénztárcára

Amikor épp van egy kicsit több pénzem, akkor bűntudat nélkül szoktam összevásárolgatni a szebbnél szebb szobanövényeket. Sőt, a barátaim is tudják már, hogy mindig örülök az új zöld barátoknak, ezért ajándékba is szoktam növénykéket kapni. Most, hogy a járvány miatt többet vagyok otthon, nagyon fontos lett számomra, hogy milyen az otthoni környezetem. És lássuk be, a szép zöld növénykék nagyot tudnak dobni a hangulaton, különösen akkor, ha csak a szürke téli időre lehet kifele bámulni az ablakból. Másfelől pedig a növények gondozása is jó érzéssel tölt el engem.

Van már egy bejáratot kedvenc növényboltom, ahonnan a legtöbb szobanövényt szoktam vásárolni. Már jól ismernek itt engem, ezért tudják, hogy minimum 3 új növénnyel a kezemben távozom majd. Most is kaptam egy kis bónuszt a főnökömtől a kiemelkedő teljesítményemre. Ezt a pénzt azonban most épp nem szobanövényre terveztem költeni, hanem meg akartam ajándékozni magamat egy új bőr pénztárcával, és akár táskával is.

Valami különlegeset szerettem volna, ezért nem az ismert márkák oldalán kezdtem kutakodni. Végül valahogyan eljutottam a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalra, ahol megtaláltam a számításomat. Itt ugyanis rengetegféle színű és stílusú pénztárcát találtam, ráadásul most akciósan! 10-20% kedvezmény járt a női bőr pénztárcákra, és ahogy néztem, a férfi tárcákra is. Ahogy görgettem lentebb az oldalon, természetesen a zöld pénztárcák tetszettek meg a legjobban. Többféle zöld árnyalatú és stílusú tárcát is találtam, de nekem a klasszikus formájú, sötétzöld tetszett meg a legjobban. Erre most éppen 10% kedvezmény járt, így hát bedobtam a kosaramba.

Mivel még a keretem engedte, úgy gondoltam, szétnézek a táskák között is, hátha ott is találok valamit magamnak. Találtam is egy a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalon talált zöld pénztárcához hasonló színű olasz bőr táskát, amire most pedig 20% kedvezményt kaphattam. Nos, ez is ment a kosárba. A zöld a kedvenc színem, és így most lesz egy olyan szettem, ami színben illik is egymáshoz (na meg a növényeimhez is). Kicsit megint elfogott a bűntudat, hogy éppen több tízezer forintot tervezek kiadni, de gyorsan elhessegettem ezt a gondolatot. Amiket rendelni fogok ugyanis igazán mutatós, míves darabok, ráadásul mindkettő bőrből készült, és már ránézésre is kiváló minőségűek. Egyébként pedig ez a webshop egy magyar vállalkozás, és örülök, hogy a vásárlásommal támogathatom őket. El tudom képzelni, hogy ebben a nehéz időszakban a hasonló üzletek min mehetnek keresztül. Az emberek nem mernek annyit vásárolni ilyenkor.

Gondoltam, megnézem mennyibe kerül a szállítás, és milyen feltételekkel lehet rendelni. 70.000 forintos összegig utánvéttel is lehet fizetni, aminek a cipomarket.hu esetében nincs plusz költsége, hiszen azt a webshop állja. Milyen rendes tőlük! A kiszállítás maga is mindössze 1000 forintba kerül, ami 2 termék esetében már egészen elenyésző összeg. Ráadásul akár már 1-2 napon belül kézhez kaphatom a rendelésemet. Bár nekem nem volt sürgős, ezért a szállítási határidő kevésbé érdekelt. Ha valami kifogásom lenne bármelyik rendelt termékkel kapcsolatban, akkor pedig vissza tudom nekik küldeni, és akár ki is cserélik nekem. De szerintem erre nem lesz szükség. Mindenesetre jó tudni, hogy a lehetőségem megvan rá. Engem teljesen meggyőztek, így le is adtam a rendelést.

Már tűkön ültem, hogy végre felavathassam az új pénztárcát és táskát, ezért iszonyat boldog voltam, amikor a GLS futár valóban 2 nappal később már csöngetett is. Kibontottam a csomagot, és a termékek élőben még szebbek voltak, mint a fotókon! Gyönyörű élénk színek, remek tapintás, praktikus belső zsebek, és még sorolhatnám. Ha szuper minőségű bőráru után kutattok éppen, nézzetek fel ti is a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalra!