Karikás szemű virágkötő barátnőm szuper széruma

Az unokatestvérem párja az egyik legjobb barátnőmmé vált az évek során. Nála kedvesebb lánnyal még nem találkoztam, de szerencsére a kedvessége nem fordul át soha naivitásba. Ő egyébként virágkötőként dolgozik, sőt mi több, saját virág üzlete is van, két helyen is. Neki mindig ez volt az álma, kiskora óta rajongott a virágokért és a kertészkedésért is. Annyira, hogy biológia szakon végzett az egyetemen, hogy még alaposabban is megismerje a különféle növényeket és minél többet is tudjon róluk. És ez nagyon sokat segít neki abban, hogy profi lehessen. Szerencsére – és persze a tudásának köszönhetően is – nagyon sok munkája van, esküvőszezonban például alig lát ki a munkából és néha előfordul, hogy becsúszik egy-egy nagyobb projekt egy nagyszabású esemény képében, amire elképesztő mennyiségű virágkompozícióval kell előálljon. Nem “sablonokból” dolgozik, mindig igyekszik valami kreatív dologgal előállni.

Emiatt gyakran megesik, hogy a karikás szemek áldozata lesz, és nagyon utálja. Bár legyünk őszinték, egyik nő sem szereti ezt az állapotot. Egy ideig próbálkozott házilag megoldani, különféle praktikákkal kiküszöbölni ezt a problémát, de ezek csak több-kevesebb – bár inkább kevesebb – sikerrel segítettek. Aztán rátalált az InstanTENSE Plus kizárólagos magyarországi forgalmazójának a weboldalára, ahol a karikás szem kialakulásának az okairól is olvasott. És hát, az ott olvasottak után megbizonyosodott róla, hogy az ő problémáját valóban a kialvatlanság okozza. De persze több más oka is lehet a dolognak, mint például a hiperpigmentáció, amikor is ugye az történik, hogy a sötét pigmentek újratermelődnek.

Szóval, ahogy végzett ezzel a bejegyzéssel, feltűnt neki, hogy tulajdonképpen nem is egy sima weboldalon, hanem egy webshopon jár, amin keresztül meg is lehet vásárolni a már fentebb említett, karikás szemekre is kiváló szérumot. A teljes ára egyébként 17.990 forint, ami lehet, hogy elsőre elképesztő soknak tűnhet, tekintve, hogy 25 ml mennyiségről beszélünk, de a barátnőm szerint ez teljesen jó. Ugyanis, ez a mennyiség 60 napra elég, méghozzá úgy, hogy mindennapos használat mellett. Hiszen nem kell sokat felvinni belőle a szemek környékére, sőt, nem is érdemes, mert ha ez megtörténik, akkor a szérumot nem tudja beszívni a bőr – mivel túl sok – és fehér por állagúvá válik. Amit egyébként természetesen vízzel el lehet távolítani. Úgyhogy tényleg elképesztő keveset kell csak használni belőle.

A barátnőm azt is megsúgta, hogy azért is mert belevágni a rendelésbe, mert a webshopon is fel van tüntetve, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garancia van erre a szérumra. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ha a terméknek csak a negyede hiányzik, akkor vissza lehet küldeni, ha nem vált be, és természetesen a pénzt is visszautalják. Bár ő azt mondta, hogy neki esze ágában sincs se most se később visszaküldeni, mert számára minden cseppje arany, annyira sokat javult a karikás szemeinek az állapota.

Azóta pedig néha képes átesni a ló túloldalára és többet is dolgozik, mint korábban, mert hát mindig ott lapul a táskájában a “szuper szérum” – ő már csak így nevezi -.