A növényboltosnak is szüksége van kerékpárboltra

Évek óta egy növényboltban dolgozom és nem is lehetnék ennél elégedettebb a munkahelyemmel. Ez a kis belvárosi üzlet egy igazi kincsnek számít a szememben, ahova nem csak mint dolgozó, de mint rendszeres vásárló is járok.

Imádok a zöld környezetben lenni és a növényeket gondozni. Mára már egészen profi lettem a témában, és pár mondat alapján minden vásárlót ki tudok segíteni azt illetően, hogy milyen növény is lenne a legmegfelelőbb otthonába.

Nem mindig voltam ám én sem szakértő azonban. Megnyugtatlak titeket, hogy én is a növények folyamatos “meggyilkolásával” kezdtem. Egy-két hétnél tovább nem bírta nálam egyik sem, de mára már valóságos zöld dzsungel az egész lakásom.

Elég ciki is lenne, ha növényboltban dolgoznék és semmi sem konyítanék a virágokhoz. Ugyanis, ha valaki betér egy ilyen helyre, akkor az ott dolgozóktól jogosan várja el a szakértelmet és a hozzáértést. Legalábbis én ezt gondolom magamból kiindulva. Mindig megválogatom, hogy honnan szerzem be az egyes eszközeimet.

Nem mindegy az sem, hogy milyen kerékpárboltot választ az ember. Nekem még egy régi barátom ajánlotta a motorbolt.co.hu oldalt, akikhez azóta is teljes mértékben hűséges vagyok. Miért is váltanék, ha teljesen meg vagyok elégedve velük?

Ők nem csak egy kerékpárbolt, hanem egy motorbolt is egyben. Én innen rendeltem jelenlegi kerékpáromat is, ami egy nagyon szuper Csepel bicaj. Szuper áron elérhetőek náluk ezek a bringák, nem úgy mint sok más kerékpárboltban. Nagyon nagy a választék is, hiszen nem csak a Csepel márka elérhető, hanem a Koliken, a Ztech és a Neuzer márka termékei közül is válogathat az ember. A párom például egy Neuzer elektromos kerékpárt szerzett be tőlük.

Rengeteg kerékpáralkatrész is kapható náluk, így ha valami elromlana, akkor sem maradsz magadra. Volt már, hogy nekünk is kellett pár apró alkatrészt rendelni és kicserélni, bár ezt a részét nem én rendeztem, hanem a párom, hiszen ő jobban ért a szerelési munkálatokhoz, mint én. Annyit azonban én is tudok, hogy minden szükséges dolgot be tudtunk tőlük szerezni remek minőségben és remek áron.

Több motoros ismerősömnek is ajánlottam már őket és ők azóta is tőlük vásárolják a motoros kiegészítőiket. Náluk ugyanis egy teljes motoros szettet össze lehet állítani. Elérhetőek náluk bukósisakok, protektorok, kesztyűk, kabátok és még motorosnadrágok is.

Amiért még nagyon szeretem ezt az oldalt az az, hogy minden vásárlásoddal pénzt takaríthatsz meg. Hogy miért? Azért, mert ha beregisztrált vásárló vagy, akkor hűségpontokat gyűjthetsz. Minden elköltött összeg után hűségpontokat írnak jóvá neked, amiket a következő vásárlások során kuponként beválthatsz. Így kiélvezheted, hogy minden rendelésnél egy kisebb “kedvezménnyel” vásárolhatsz, vagy sok gyűjtés után akár szinte ingyen megvehetsz valamit tőlük. Engem az ilyen kezdeményezésekkel kilóra meg lehet venni, így nem is kérdés, hogy ez az egészben a kedvenc részem.

A másik nagyon praktikus dolog az oldalon a termék összehasonlító funkció. Én, mint laikus sokszor nem tudom még a leírás alapján sem, hogy mi a különbség két dolog között. Ezzel a funkcióval sokkal átláthatóbbá és érthetőbbé válik minden, így én is könnyedén ki tudom választani a jobbik opciót.

Remélem más is rátalál erre a csodás online kerékpárboltra és értékeli azt a jó minőséget, amit ők képviselnek.