Növénybarátként a bio termékeket részesítem előnyben

A megannyi növény az otthonunk éke, alig várom, hogy kertes házba költözzünk és legyen egy kertünk is! Így egyelőre csak a balkont népesítjük be számos kis csodával, amelyek betöltik a teret, és igazán hangulatossá teszik a kis kiülős részünket. A barátom családjától pedig rendszeresen kapunk újabb hajtásokat, sőt, náluk egy szép nagy kert van otthon, ami tele van kövirózsákkal, leanderrel és mindenféle színes virággal, illetve fűszernövénnyel is. Ha egy igazi nyugalom szigetére vágyunk, azt ott biztosan megtaláljuk! A házi termesztésű paradicsomból pedig minden nyáron teleesszük magunkat, a spagettinkra pedig szintén mindig házi paradicsomszósz kerül. Ha tehetjük, nagyokat kirándulunk, és előnyben részesítjük a növényi alapú étrendet – sőt, én különösen úgy érzem, hogy abból nyerek igazi energiát.

Ugyanígy arra is figyelek, hogy a lehető legtöbb dolog, amit megvásárolok, biogazdálkodásból származzon – ezek után gondolom nem nagy meglepetés, hogy a kedvenc kozmetikumaim is bio minősítéssel rendelkeznek! Számomra az a termékcsalád, ami az egyik legjobban bevált, a Florence bio kozmetikumai. A családban megtalálunk egy arclemosó tejet, tonikot, szérumot és különböző krémeket is. Ez a márka ugyan már világszerte bizonyított, százezrek győződtek meg bőrre gyakorolt kiváló hatásáról, ugyanakkor itthon még csak egy helyen érhető el, ez pedig nem más, mint a Florence bio webshopja. A c vitaminos szérumok az elmúlt évek egyik nagy sztárjai, az összes közül pedig a kedvencem a Florence bio széruma. A c vitaminos szérumok esetén ügyelni kell az eltartásukra, tárolásukra, de garantálom, hogy a Florence terméke téged is meggyőz majd, mivel nagyon könnyű a használata, könnyen beszívódik és ár-érték arányban is nagyon meggyőző! Szerintem mindenképp érdemes tennie vele egy próbát minden arcápolást kedvelő személynek, akinek az is fontos, hogy a termék milyen minősítésekkel rendelkezik és milyen alapanyagokból áll össze.

A c vitaminos szérumok – egyelőre – koronázatlan királynője számomra tehát egyértelműen a Florence bio széruma! Nem tudom szavakba önteni azt, hogy mennyit segített a bőrömnek – persze egyik kozmetikum sem tesz csodát, hacsak nem figyelünk alaposan a bőr tisztítására, tonizálására és hidratálására is. Természetesen nem kötelező, de erősen ajánlott a termékcsalád többi tagját is kipróbálni, nem csak a szérumot, hogy együtt fejthessék ki hatásukat.

Biztos vagyok benne, hogy ha felnézel a honlapra, te is találkozni fogsz olyan alapanyaggal, amiről korábban csak keveset hallottál, például ilyen a csiganyál, most pedig az egyik legtrendibb alapanyagnak számít, ha bőrápolásról van szó.

A rendeléseket a GLS futárszolgálat viszi házhoz és többféle mód is van a fizetésre, mivel az utánvétesnek egy kis plusz költsége van, így érdemes előre rendezni az összeget.