Kertészkedés és vállalkozás? Miért is ne!

A kertészkedés mindig az életem része volt, de mostanáig csak hobbi szinten.

Ahhoz, hogy ennyire a szívemhez nőtt a kertészkedés, nagyban hozzájárult, hogy vidéken töltöttem a gyerekkoromat, így mondhatni magától értetődő volt, hogy közel kerültem a növényekhez és a virágokhoz.

Édesanyámnak mindig segítettem a kerti munkában, de ezt soha nem úgy fogtam fel, mint valami kötelességet, mert jól éreztem magam közben.

Aztán felnőttem, és Budapestre költöztem.

Féltem, hogy búcsút kell majd mondanom a virágok illatának, de szerencsére a lakásomban is folytathattam hobbimat, mert az épületnek van egy szép belsőudvara, ahova szabadon bárki kirakhatta a növényeit.

Természetesen éltem is a lehetőséggel, így hozzájárulva ahhoz, hogy a lakóközösség egy dzsungelben érezhesse magát, ahogy kilép az ajtón.

Egy ideje már gondolkodom rajta, hogy a növénytermesztést ne csak hobbiként műveljem, de vállalkozásként is. Ha ezzel foglalkozhatnék a munkám során, akkor igazából nem is munkaként fognám fel a dolgot.

Nincs is jobb annál, mint azzal pénzt keresni, amit szeretünk csinálni!

Csak éppen fogalmam sem volt róla, hogyan kéne egy céget alapítani, illetve sok történetet hallottam arról is, hogy a székhely is milyen komplikált.

Kutakodtam egy kicsit az interneten, mert nem volt senki ismerősöm, aki képes lett volna felvilágosítani a témában.

Végül így jutottam el a következő https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ linken megtalálható weboldalra.

Ahogy betöltött az oldal, szinte egyből éreztem, hogy a lehető legjobb helyen járok ahhoz, hogy elindítsam végre a saját vállalkozásomat.

Ez az internetes platformot szép és letisztult design jellemzi, és a szövegek is könnyen érhetőek még egy olyan valaki számára is, mint én, aki még a közelében sem volt élete során annak, hogy egy céget alapítson.

De ne feltételezze senki, hogy ez a csapat csak cégalapítással foglalkozna! Itt többről is van szó!

A szolgáltató profilja közé tartozik a székhelyszolgáltatás is, aminek segítségével hihetetlen előnyhöz juthat hozzá egy kezdő vállalkozó!

Rögtön kezdeném azzal, hogy elképesztő összegeket tudunk így megspórolni, hiszen a székhely fenntartásához nem szükséges irodát bérelni, ami bizony egyre csak drágább.

Itt egy olyan székhelyszolgáltató csomagot kapunk, mely hat hónapra szól, és amihez jár egy teljesen ingyenes hetedik hónap is! Ha ez nem egy kiváló feltétel, akkor nem tudom mi az!

Nekem, mint kezdő vállalkozónak, pontosan erre van szükségem. Hiszen éppen elég nehéz és stresszes időszak elé nézek, ha szeretném a vállalkozásomat sikerre vinni, így fontos, hogy ott spóroljak, ahol csak tudok!

Persze ez a szolgáltatás nem csak a pénzről szól, hiszen rengeteg mindenben segítséget nyújtanak számunkra.

Például rögtön ott van a cégtáblának a kihelyezése is.

Ha valaki eddig azt hitte, hogy a cégtáblát elég csak kirakni valahova, és gyorsan túlesni rajta, az nagyot téved! Még ebben az apró dologban is lehet hibákat véteni, melyek miatt komoly büntetésekre lehet számítani!

A szekhelycentrum.hu egy olyan szolgáltató, melyben teljesen megbízhatunk, hiszen kiváló minősítéssel rendelkeznek.

Egyébként van valamilyen újlengyeli székhelyszolgáltatásuk is, aminek az a különlegessége, hogy ott a cégünk IPA mentességet élvezhet, de ennek még annyira nem néztem utána.

De nem is kell rám várnotok, hiszen elég csak a következő oldalra mennetek, hogy mindennek utánajárjatok: https://szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/.

Itt mindent könnyen és gyorsan megtaláltok, illetve a szolgáltató elérhetőségei is az oldalon vannak, ha szeretnétek felvenni velük a kapcsolatot.